Kyckling- och baconpytt

 
Idag gjorde jag kyckling- och baconpytt till lunch. 
Det blev super gott!
Tärna bara råa potatisar, baconet och kycklingfileérna i små små bitar. 
hacka dill och öppna en burk med majskorn.
 
 
 
Börja med att steka kycklingen så inget rått kött är synligt men stek inte för hårt då potatisen behöver en stund på sig att bli klar sen.
När kycklingen fått svag färg runt om tillsätter du potatisen i pannan och steker tills den blivit mjuk och fått fin färg. Tillsätt baconet och sist dillen. Glöm inte att salta och peppra!
Servera ihop med stekt ägg och inlagd gurka. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0