Filmkväll

Ikväll har vi myst i soffan framför en film och jag har ätit jordgubbar och glass.
Vi kikade på I, Frankenstein. Riktigt bra faktiskt så för er som gillar det övernaturliga rekommenderar jag den verkligen.
 
 
 

Shopping cravings till bebisen

Det är så kul att sitta och kika runt på nätet efter saker till bebisen. En del saker kommer den ju inte ha nytta av på ett år iaf men det finns ju så mycket fint man skulle vilja köpa. Men en del kanske man kan önska sig^^
Här är några fina saker jag spanat in...
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Shopping cravings

Det finns så mycket saker jag vill köpa just nu.
Bland annat stolen och kläderna nedan.. men det finns lite viktigare saker att lägga pengar på just nu så vi får väl se om jag kan unna mig något av nedanstående eller om det får vänta ett tag till..
 
 
 
 
 
 
 

Frukostbord

 
Idag åt vi en riktig söndagsfrukost med massa gott. Det har varit en så himla lugn och skön helg.
Igår satt vi i soffan och kikade på arga snickaren nästan hela dagen^^ Jag var iväg och handlade lite, Christer dammsög soffan, vi var ute med Spike, jag gjorde varma mackor till kvällsmat och så hjälptes vi å att sätta upp två taklampor. Mer ansträngande än så blev det inte, och en sådan dag var nog verkligen behövlig för oss båda.
Christer har gått på semester nu och har 5 veckor att se fram emot. Jag har tre vekor kvar att jobba innan jag får långledigt. Ska förresten iväg och jobba här snart för det är min söndagkväll.
Vad har ni gjort i helgen?
 
 
 
 

Boklåda

Nu har jag satt hjul på min sockerlåda. Förut hade vi ved i den intill kaminen men sedan vi flyttade så har vi ingen eldstad. Så nu har jag "förvandlat" den till boklåda istället som skall hamna i barnrummet när det är klart.
Jag stoppade i några böcker för att testa hur det blev, jag är ju lite av en barnbokssamlare så jag har väl dubbelt så många böcker till ungefär^^ hehe Några till ska få hamna i lådan och favoriterna ska hamna på en hylla på väggen. Ni ska få se sen när barnrummet är klart.
 
 
 

Lördag morgon

 
 

Jordgubbar och glass

 
Mina föräldrar har varit och plockat jordgubbar idag så när jag kom hem från jobbet stod det en stor burk med flera liter av röda gubbar i vår kyl. Det verkligen doftade jordgubbar när jag öppnade kylen så jag tog en tallrik med glass och gubbar meddetsamma. Gottigt värre!
 
 

Längtan

Regnet öser ner och jag sitter uppkrupen i soffan, lyssnar på  musik, känner bebisen sparka och kikar på bilder jag tagit under graviditeten. Snart är du här hos oss <3
 
 
Bilder från 21:e december tills idag.
<3

Soffmys <3

Här händer det inte mycket just nu... SKÖNT!
 
 
 
 
 

Klipp klipp och mvc update

Och där var håret avkapat!
Det känns verkligen sååå skönt! Håret känns lätt och luftigt och jag tycker faktiskt att jag ser äldre ut?! Ingen som kan missta mig för en tonårsgraviditet nu inte! haha^^
 
Jag hade tid på mvc idag på förmiddagen så då passade jag på att få barret klippt när jag ändå var i stan.
Allting såg bra ut på kontrollen och bebisen växer precis som den ska, den har faktiskt vuxit väldigt mycket sedan sist. Från att ha legas strax ovanför den nedersta streckade linjen så hade magen nu skjutit iväg upp ovanför den helstreckade linjen på mitten. Underbart!! SF måttet var nu 30cm och bebisens hjärta slår med ca 144 slag i minuten <3 Även blodtrycket och urinprovet såg bra ut så nu ska jag bara till vårdcentralen en dag i veckan och lämna blodprov också.
Jag fick förresten komplimanger av barnmorskan både för min nya frisyr och för att min mage är så fin, så säger hon säkert till alla men det värmer faktiskt ändå lite extra att höra. Alla gravida borde verkligen överösas med komplimanger! Nu när jag vet hur osäker man blir på sig själv och sin kropp emellanåt så ska jag tänka på det i fortsättningen när jag har vänner som är gravida. Ett litet ord kan faktiskt göra en hel dag.
 
 
 
 

Två månader kvar

 
Nu är det inte mer är 8 veckor kvar till bf. Så förhoppningsvis har vi vår lilla bebis här hos oss om ca två månader. <3
det här med att vara gravid är ju helt fantastiskt, men jag måste erkänna att det blir bara jobbigare och jobbigare. Jag önskar faktiskt att jag hade haft lite bättre kondition när jag blev gravid för det är verkligen som bortblåst nu. Jag kan inte ens föreställa mig hur det hade varit att gå igenom en graviditet om jag var i ännu sämre fysiskt skick innan. Jag orkar ju verkligen ingenting längre!! Eller det gör jag ju, men jag orkar inte röja runt och göra en massa saker samtidigt som jag gjorde innan. Nej, nu är det en sak i taget som gäller.
 
Jag har dragit på mig en förbaskad förkylning också mitt i alltihopa, näsan är täppt men vågar inte använda för mycket nässpray heller så andningen är väl lite sådär på nätterna.
 
Jag har också märkt att det blir svårare att ligga på sidan och sova för bebisen har fått för sig att den ska ligga på tvären över magen så det blir som en liten knöl i sidan, inte bekvämt för fem öre! Dock brukar bebisen flytta lite på sig om jag buffar på den så då kan jag ligga på sidan ändå^^
 
Att sitta upp en längre stund blir allt jobbigare, magen och alla organ trycks väl uppåt nu när det blir trängre så revbenen ömmar något så förbannat. Så nu är det liggläge platt på rygg, på sidan eller ståendes som gäller. När jag har ätit måste jag hasa fram rumpan till stolskanten och halvligga en stund på stolen så maten får smälta ordentligt innan jag orkar fortsätta^^ haha Det känns verkligen när man ätit nu att maten står en upp i halsen. Så det får bli mindre måltider och lite oftare istället.
 
På tal om mat så har jag fortfarande nojja på frukt och bär, kan äta hur mycket som helst!
Sedan har jag börjat bli sugen på pasta också, pastaröra och pastasallad. Pasta innehåller ju mycket energi så det kanske blir så automatiskt det sista att det är just det kroppen vill ha eftersom det behövs?
 
Jag har märkt stor skillnad sedan förra veckan när det kommer till sammandragningarna. Jag känner nästan inte av dem alls nu, bara om jag ger mig ut och går direkt efter maten eller stressar upp mig så vila och tagga ner har faktiskt funkat. Tummen upp för det!
 
Mitt humör har defenitivt blivit sämre den senaste veckan, jag stör mig på folk, blir irriterad på småsaker och byter humör på tre sekunder. Ena sekunden vill jag vara ifred och i nästa vill jag ha massa kärlek och närhet. Stackars Christer <3. Du ska ha en stor eloge för att du står ut med mig just nu!
 
  Jag ska iväg till mvc nu om en stund för provtagning och kontroll. Ska bli kul att se hur mycket vi vuxit sedan sist. <3
 
Jag funderade länge på om jag skulle ladda upp bilderna nedan eller inte men sen tänkte jag att va fasiken, internet svämmar ju över av bilder på brudar i bikinis nu så några underklädesbilder skadar väl inte^^ haha Magen syns ju faktiskt bättre så här så det bjuder jag på.
 
 

Spikes födelsedag

 
Idag fyller min lille älsklingskille 4 år!!!
Det är helt sjukt vad jag älskar den här lille killen <3 Tänk vad livet hade varit tråkigt om inte Spike fanns!
Mammas lille plutt <3
 
 

Bambi familjen

Igår var vi uppe på berget en snabbis och besökte djurparken och Bambi familjen. De är ju så vackra, defenitivt ett av mina favvo djur!
Jag har ju bestämt mig för att köra lite Disney-tema i barnrummet med en hel del Bambi och Dumbo. Så jag funderar faktiskt på att förstora upp ett av de här fotografierna och göra en tavla till barnrummet. Vad tror ni om det? Blir det för mycket Bambi? ^^
Det som är Bambi sedan innan är babynestet, en filt, gardinen, ett gosedjur, några böcker och en tavla...
 
 
 
 
 

Söndagsmiddag hos vänner

Idag var vi bjudna på middag hemma hos några vänner.
Nevrija tog socionomexamen nu i juni och vi var bjudna dit för lite firande men kunde inte den dagen så vi fick ta det idag istället. Det bjöds på kycklingspett, pastasallad och pavlova till efterrätt. Riktig söndagslyx med andra ord!
Självklart hade vi med oss en liten examenspresent som ni kan se nedan innehållande lite baktillbehör. Närmare bestämt: en hjärtformad ugnsfast form, slickepott, bakformar, strössel, servetter och en kylskåpsmagnet.
Så nu hoppas vi på att bli bjudna på fika snart ;) hihi
 
 
 
 
Efter maten förflyttade vi oss till vardagsrummet där jag brovsatt deras super fina fåtölj!! Jag måste ha en!! Så himla snygg så det är inte sant, och bekväm dessutom. Detta blir nog nästa möbelinköp för min del.
 
 
 
 
Tack för en trevlig kväll!!

Dagens preggo outfit

Jag ser så trött ut på alla foton nu för tiden tycker jag. Jag är ju ifs trött men ändå^^ Ibland undrar jag hur jag ska orka två hela månader till med jobb och allt som ska göras med huset. Men då är det ju tur att det faktiskt bara är en månad kvar med jobb och sen är det semester! Oj vad jag vill vila då!! Jag känner att jag struntar i allt nu, jag vill bara få sova^^ haha Och spendera massa tid med Christer bara vi två, ta sovmorgon och ligga och kramas läänge. Det vill jag ägna min semester till.
 
Men det var ju inte det detta inlägg skulle handla om utan dagens klädval.
Legginsen, den virkade västen och klänningen kommer från Gekås och tygskorna kommer från H&M.
 
 
Jackan är köpt på röda korsets secondhand för 40kr men kommer från Veromoda.
 
 

Söndagsfin

Jag målar nästan aldrig naglarna längre pga att de ändå blir förstörda på jobbet. Men idag kände jag faktiskt för att göra mig lite söndagsfin.
Så det blev ljusrosa längst ut på naglarna, en vit prick och sedan genomskinligt lack över det hela. Resultatet blev väl helt okej för att vara gjort av en amatör^^
 
 
 
 

Super aktiv bebis!!

Alltså den där lilla bebisen som växer i min mage, jösses vad aktiv den är!! Det bökas och sträcks och buffas mest hela tiden nu. Jag riktigt känner och ser hur den sträcker på sig från sida till sida så hela magen sträcks ut. Det buffas framåt och bakåt mot ryggen så revbenen ömmar. Extra mycket liv blir det när jag är nyvaken, precis ätit eller när Christer spelar musik och sjunger^^ hihi Och så på kvällarna så klart, så fort man lägger sig i soffan så sätter bebisen fart. Mysigt är det men det börjar göra lite ont nu också. Det går bra när jag ligger platt men om jag vill ligga som på bilden nedan eller sitta upp så gör det oftast sjukt ont bak i ryggen, revbenen och bröstet. Det trycker och pressar åt alla håll och det är riktigt så man tappar andan ibland.
Någon som känner igen sig??
 
 
Jag tror förresten att jag kände en liten fot sparka häromkvällen, precis ovanför naveln var det något litet och avlångt som pressade ut huden men jag hann bara känna genom tröjan och det gick så snabbt att jag inte är säker. Men vi säger att det var en liten fot tycker jag^^
 

Pulled pork och pommes

 
Eftersom det blev en sen frukost idag vid lunchtid så hoppade vi över lunchen idag och istället fixade jag middag när jag kom hem från jobbet vid halv sju. Pulled pork, hemmagjord coleslaw och pommes blev det. Enkelt och himelskt gott!
Så nu ligger jag utslagen i soffan och funderar på om man ska kika på en film kanske.. eller så blir det två avsnitt med Supernatural, vi får se^^
 
Vad har ni gjort denna midsommardag?
 
 
 

Lillys 1årsdag

 
Idag är vår lilla kisse redan 1 år. Lilla pluttan <3
Jag är så glad att vi beslöt oss för att skaffa dig. Spike har fått världens snällaste kisse-kompis och jag har börjat tycka om katter, eller i alla fall vissa^^ haha
Så ett stort grattis till vår lilla kisse tjej på hennes dag!!
 

Sen frukost

 
Idag vaknade vi sent. Inte förrän 20 över 11. Det händer INTE ofta kan jag säga! Men det är heller inte ofta som jag är uppe till klockan 3 på morgonen och kollar på dokumentärer^^ haha
När vi vaknade föreslog Christer att vi skulle äta frukost på balkongen så så fick det bli. Det var så skönt att sitta där och andas in den lite kyliga men otroligt friska luften efter regnet och vakna till.
 
 
 

Midsommarkvällen

 
Midsommarkvällen har spenderats hos mina föräldrar med en MASSA mat! Jösses vad jag är mätt!!
En bildbomb kommer här:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Midsommaraftons förmiddag

I förmiddag har vi varit iväg på tipspromenad med mina föräldrar. Efter promenaden fikade vi och nu sitter vi hemma och tar igen oss innan det är dags för kvällens festligheter. Det blir en lugn kväll med midsommarmat hemma hos mina föräldrar. Känns himla skönt, jag har haft så mycket sammandragningar den senaste veckan så nu vill jag bara ta det lugnt. I morgon jobbar jag bara fyra timmar och på söndag är jag ledig så det blir en lång och skön helg för min del.
 
 
 
 
 
 
 

Ingen midsommarfrukost utan jordgubbar!

 
 

Presentkort på Önska

 
När jag fyllde år fick jag ett presentkort på Önska som jag idag varit och valt ut någonting för. Det finns ju så himla mycket fint så jag gick runt i butiken en lång stund innan jag bestämde mig.
Med mig hem fick jag ett stort jätte fint uppläggningsfat och en jätte söt sockerströare.
 
Tänk er att servera en färgglad sallad på det här fatet, det kommer se så lyxigt ut på bordet.
 
 
 
 

Kvällslyx

När jag var och handlade i eftermiddags bestämde jag mig för att lyxa till det lite och köpa nybakat bröd, en stor ciabatta blev det som vi mumsat på ikväll. Och det blev över så vi kan äta resten till frukost i morgon bitti. Sådant borde man unna sig oftare, den kostade ju ändå bara 10kr. Och det är ju så mycket godare än tråkig färdigskivat bröd eller polarkakor.
 
 

Ny mobil!!!

Äntligen har jag köpt mig en ny telefon, det var verkligen på tiden! Har haft min gamla i ca 3 år och den hängde sig, stängde av sig själv och var allmänt slut. Men man ska slita på sakerna in i det sista anser jag! ^^
Den här gången blev det en xperia Z1 compact, mest för att den hade så bra kamera, 20,7 mp så nu slipper vi nog helt och hållet suddiga mobilbilder här på bloggen ;) Sedan hade jag en xperia ray innan och gillade den så ville ha en nyare version av den mobilen. Tror jag kommer bli riktigt nöjd!
Jag köpte ett fodral till telefonen också så nu slipper jag bära med mig plånboken överallt, himla smidigt.
 
 
 

Glassigt värre!

Vi fick en så fin inflyttningspresent av Therese när hon kom idag. Två jätte stora fina badlakan med glassar på!! Åh jag vill åka till stranden nu så jag får visa upp dem för alla! Bara sitta där i sanden på min fina handduk med en glass i handen och smila nöjt^^ hihi Och tänk sen när jag kan vira in en nybadad bebis i en av dem. Så mysigt!!
 
 
 
Tack snälla igen!! Jag älskar dem! ^^

Misslyckad smulpaj

I eftermiddag har Therese, en vän från grundskolan, varit här på besök. Vi har inte setts sedan vi började renovera huset så det var på tiden. Det var jätte kul att få visa allt vi gjort och för henne var det nog skönt med lite egentid, hon har två små barn under 2,5 år så där är det fullt ös! Det blev självklart mycket bebis/barnprat, hus/renovering och lite annat smått och gott.
Jag bjöd på en misslyckad smulpaj med vaniljsås^^ haha Jag hade på potatismjöl och allt men den blev jätte rinnig iaf, vet inte vad som gick fel men det är ju typiskt när man ska få besök att det blir så. Den smakade iaf helt okej så det var ju tur det^^
 
 

Gott gotti gott

 
Jag har haft ett sådant sug efter knäckebröd med philadelphiaost och gurka sedan jag gick till jobbet i eftermiddags så det fick bli två fröknäckisar med just det pålägget på nu när jag kom hem^^
Gissa om det smakade gott efter så många timmars längtan!? Ohja! Det gjorde det^^
 
 
 

Nere på ensiffrigt!!!

Alltså hallå!! Vart tog tiden vägen?!
Idag är vi nere på ENSIFFRIG nedräkning till beräknad förlossning! Bara 9 veckor kvar nu, helt sjukt!!
Välkommen säger vi till vecka 31!
 
 
Den senaste veckan har jag verkligen mått skit om man jämför med tidigare. Men jag har nog mest mig själv att skylla, kroppen har sagt åt mig att den är trött och att jag borde varva ner men lyssnar man inte så säger den ifrån på riktigt vilket jag ju var med om i lördags. Så nu är det jag som tar det lugnt, sätter mig ner om det blir jobbigt och bara gör sådant som måste göras eller som jag vill göra för att det är roligt.
 
Vad har då hänt sedan förra veckan..
  • Jag har fått allt kraftigare sammandragningar. Vissa dagar känner jag av dem så fort jag rör mig, andra dagar kommer de på eftermiddagen då jag går hem från jobbet. Igår var en sådan dag då de kom jätte ofta redan från det att jag klev upp vid kvart över fem och fram tills lunchtid ungefär. Så jag fick gå sakta till jobbet och sätta mig ner emellanåt när jag väl var där. Vet inte om det beror på överansträngning eller om det bara är livmodern som övar sig. I vilket fall så har jag bestämt mig för att ta det lugnt!
  • Jag har gått upp ett kilo till, ligger på +5 kilo sedan inskrivningen.
  • Halsbrännan har blivit värre. MYCKET VÄRRE!! Jag kan inte äta någonting på eftermiddagen och kvällen utan att den kommer. Så här knapras det tabletter nu :/
  • Jag är mycket tröttare än innan, har ingen energi alls när det kommer till saker som måste göras. Så som jobb och liknande. Peppen är liksom helt borta och jag vill helst bara gå omkring här hemma i min lilla gravidbubbla och fixa med saker som har med bebisen att göra. Tvätta små kläder, renovera barnrummet, prata med magen osv. Någon som känner igen detta?
  • Magens form är fortfarande putig, fast den har ljunkit något. Den går inte alls ut på sidorna så ser man mig bakifrån syns den inte alls^^ Alla säger att det är en typisk "pojkmage". Om de har rätt återstår att se.
 

Dagens planer

 
God morgon säger jag och de här två pälsbollarna med en suddig mobilbild^^
Inatt har jag sovit riktigt gott faktiskt, vaknade bara en gång och var uppe på toaletten. Men så brukar det vara när jag har sovmorgon och ingen tid att passa. Vet jag däremot att jag måste upp en viss tid och behöver få sova så går det inte! Är det inte typiskt?! Någon annan som känner igen sig?
 
Idag på förmiddagen har jag tänkt ta det lugnt, ska hoppa in i duschen här strax, sen fortsätta ett litet projekt som bland annat innebär slippapper och färg som jag påbörjad igår. Ni ska få se när det är klart! ^^ En tur till återvinningscentralen får det bli också och sen hem och fixa lunch innan jag börjar jobbet kl fyra. Låter väl som lagom mycket att göra på 6,5 timme eller?
 
Vad gör ni denna tisdag?

Sommargottis

Igår kväll spenderade jag de sista timmarna av söndagen i soffan med en film och den här skålen med mumsiga chokladdoppade jordgubbar. En lyx man får ta tillvara på nu när det är säsong för till vintern är det lätt att man trillar dit och sitter där med chipsskålen istället^^
 
 
 

Balkong piff

Idag har jag tagit mig tid att ta mig an balkongen. Eftersom vi har ett inglasat uterum har jag inte brytt mig om balkongen ännu, men igår var jag inne på en blogg där tjejen hade fixat på deras balkong så då fick jag lite ny inspiration. Vår balkong skall målas om, det bruna och guldiga ska bli vitt men det blir inte än.
 
Här kommer lite före och efter bilder.
 
 
Det låg en grön "husvagns/minigolf" matta på balkongens golv som jag rullade ihop och slängde bort. Trägolvet under var ju 100 gånger finare!
 
 
 
Här är det färdiga resultatet:
 
 
Bordet och stolarna från Rusta fick komma på plats. Likaså pallen från netto, en korg med tidningar och böcker att bläddra i, lite blommor, en trasmatta och en gammal radio.
 
 
I taket fäste jag ett spetstyg jag hade liggandes.
Jag satte bara upp det med häftstift så är det lätt att ta ner till hösten.
 
 
Två blå ljuslyktor med myggljus hängde jag i två krokar som redan fanns på plats.
 
 
 
 
 
Jag är helnöjd. Allting hade jag liggandes hemma så den här pimpningen har inte kostat mig en krona!
Precis så ska det vara^^ Nu hoppas vi på en fin sommar så Christer kan sitta här och dricka sitt morgonkaffe och att vi kan äta söndagsfrukost ihop.

Pannkakor, glass, jordgubbar, choklad- och kolasås

 
Sitter och tar igen mig efter lunchen. Allt som jag äter numera ger mig halsbränna, Förut fick jag det bara om jag åt för sent på kvällen men nu spelar det ingen roll vilken tid på dygnet det är.
Det enda jag kan äta utan att bröstkorgen brinner upp är frukt, bär, yoghurt och kokt fisk. Men hur kul är det i längden? Det går ju inte leva på! Jag vet att stekt och fet mat inte är bra men kokt mat smakar ju ingenting.. ^^
 
Någon som har något annat bra tips på mat som är snäll mot magen?
OBS! Ris kan jag inte äta för tillfället för lukten ger mig kväljningar^^
 
 

Trädgårdsfix och vila

 
Vilket underbart väder vi har idag. Precis lagom!! När vi ätit frukost gick vi ut i trädgården och Christer började riva i rabatterna som var helt igenvuxna. Jag klippte lite mellan hallonbuskarna, samlade ihop allt i en stor säck och Spike lekte med grannkatten Nisse.
 
 
 

När baksidan och hela sidan av huset var klart gav Christer sig på framsidan men jorden där är snustorr, full med sten och allmänt jobbig så vi satte oss i varsn solstol istället och chillade lite innan maten.
 
 
 
Magen ser så liten ut när man ligger ner^^
 
 
 
 
Spike är för söt. När han ville komma upp till Christer stod han först en stund och tittade på honom med puppy-eyes och när Christer inte såg honom lade han bak öronen och gav ifrån sig ett tjut^^
 
 

Nu får det vara stopp!

Fy faan vad dåligt jag mådde igår. Från det att jag vaknade på morgonen kände jag mig otroligt trött och skakis. Tänkte att det var för att jag var hungrig så efter lunch knallade jag iväg till jobbet. Märkte dock när jag kom dit att jag var helt slut. Och jag fick flera sammandragningar under kvällen på jobbet och på vägen hem. Men jag jobbade bara fem och en halv timma så tänkte att det klarar jag, jag är ju ledig i morgon (idag). När jag kom hem var Christers bror och Emma här på besök så vi grillade lite men sen när vi satte oss i soffan så kollapsade hela kroppen!
Jag fick antagligen någon form av stresskollaps, hela kroppen blev varm, jag fick ett tryck över bröstet som spred sig bak i ryggen till skuldrorna där det kändes som att någon stack en kniv i mig, jag fick svårt att andas och det spelade ingen roll hur jag satt eller låg det gjorde bara så förbaskat ont!! Christer masserade mig lite mellan skuldrorna vilket hjälpte lite men det var fortfarande så jävla läskigt att inte kunna andas ordentligt. Så jag fick gå upp och lägga mig raklång på sängen en stund och bara andas, Spike sprang med mig såklat och låg intill mig hela tiden och höll koll. Han hämtade till och med ett av sina gosedjur och lade på min arm, min söta lille vovve <3 Efter en stund släppte det och jag kunde gå ner igen och jag somnade gott på kvällen.
Så nu är det jag som tar det lugnt hädanefter, känner jag mig trött så SKA JAG VILA!!
Det känns lugnande iaf att bebisen inte verkade reagera på att jag hade ont igår i alla fall, den stökade runt i magen som vanligt. <3
 
Jag och Christer har precis ätit söndagsfrukost i soffan och nu skall jag och Spike gå ut en sväng så han får kissat lite^^ Sen ska vi se på när Christer grejar i trädgården^^ hihi
 
 
 

Kvällsgrillning

När jag kom hem från jobbet strax efter halv åtta ikväll var Christers bror och hans Emma här så vi startade grillen, kokade lite färspotatis och åt en riktigt god kvällsmat. Dock skall jag nog låta bli grillad mat så sent på kvällen märkte jag för det var värst vilken halsbränna jag fick! :(
 
 
 

Lördag morgon

Idag blev det en ofrivillig sovmorgon till kvart i tio. Hade tänkt gå upp när jag vaknade, vilket brukar vara vid åtta, men inte idag inte. Nu är klockan snart elva och jag har bara hunnit med en promenad med Spike och frukost ännu så känner mig lite stressad eftersom jag börjar jobba klockan två. Hade ju tänkt hinna att riva klart tapeterna i barnrummet innan jobbet och laga till lite lunch så nu får jag resa mig ur soffan och sätta igång!
 
Vad har ni för planer för idag?
 
 
Vi har fått rätt bra ordning i tv-hörnan nu också, bara tv:n som ska upp på väggen.

White flower garden

Nu blommar det en massa vita blommor i vår trädgård, så vackert!
 
 
 
 
 

Fredag den 13:e

God morgon!
Vad tror ni om den här dagen, kommer vi överleva?
Jag är inte det minsta orolig iaf. Jag kan vara lite skrockfull annars, som att jag tex aldrig kliver på en A-brunn, helst inte går under en stege och att vi inte kommer hämta barnvagnen förrän på vägen hem från BB då vi vet att vi har en bebis att lägga i den. Men fredag den 13:e rör mig inte i ryggen. Jag tog faktiskt studenten fredag den 13:e och vi hade super fint väder och hela dagen var bara så bra! Så ingen otur här inte^^ peppar peppar!
 
När jag vaknade denna morgon för andra gången, vaknar alltid när Christer går upp, sedan går han ner och äter frukost, jag går på toa och sedan kommer han upp och lägger sig några minuter igen innan han måste iväg. Morgonmyyyys <3 Sedan får jag somna om igen, så underbart! Men när jag iaf vaknade för andra gången idag så skulle jag säga god morgon till Spike som låg bredvid och upptäckte att jag var kruttorr i halsen så istället blev det en hemsk hostattack av det hela. Detta väckte antagligen bebisen i magen och var då inte särskilt uppskattat vad jag kan förstå för det var värst vilket liv det blev där inne^^ haha Inte så konstigt kanske för det var riktigt hårda hostar som gjorde att hela magen drog ihop sig. Stackars liten där inne. <3
 
När jag hostat klart och legat och dragit mig en stund så tog jag med mig Spike ut på vår morgonpromenad och nu sitter jag och äter frukost. När jag har ätit klar ska jag gå upp och ta mig ann tapeterna i det blivande barnrummet. De gamla skall rivas bort. Ska bli så kul att påbörja detta projekt nu!! xD
 
 
En annan sak som jag bara måste få ur mig är hur mycket jag stör mig på att "alla" (inte alla men många) säger att min mage är så liten. Den är inte liten!! Jag följer kurvan och är enligt barnmorskan precis som jag ska storleksmässigt. Ni som säger att jag är liten har kanske inte tänkt tanken att det kanske är ni som var/är stora?! Varje gång någon säger att jag är liten har jag lust att bara skrika till dem att jag är normal, det är du som är/var STOR!!
 
Så, nu har jag fått ur mig det också^^
Ha en bra dag allihopa!
 
 

Hemmagjord pizza

Idag har jag ingenting att blogga om. Jag har inte gjort något annat än att jobba och när jag kom hem så sorterade jag bebiskläder efter storlek och lade i olika påsar, lagade mat och satte mig sedan i soffan. Så skönt! Jag sov iofs mycket bättre natten tills idag så jag var inte hälften så trött idag när jag kom hem som jag var igår. Men vissa dagar är det ändå skönt att bara få sitta.
 
 
Idag blev det pizza till middag. Jag hade på tomatsås, oregano, champinjoner, skinka, kyckling och ost. Nom nom nom!!
Och så lite hemmagjord sås på det såklart, gjord av gräddfil och de kryddorna som fanns i skåpet. Brukar blanda lite på måfå sådär^^
 
 

Pastasallad med smak av sommar

 
Ikväll lagade jag till en lätt sallad med pasta. Tung mat på kvällen är inte bra för gravida kvinnor med halsbränna^^ Men det behöver ändå vara mättande så jag står mig till frukost.
 
I kvällens sallad hade jag:
  • Kokt pasta kryddad med aromat
  • Stekt kyckling kryddad med svartpeppar, chiliepeppar och örtsalt
  • Vattenmelon
  • Honungsmelon
  • Jordgubbar
  • Isbergssallad
  • En klick cremé fraiche
 

Otroligt jobbig natt

Alltså fy vilken natt! Jag orkar inte!!! Värmen tar verkligen kål på mig. Har inte kunnat sova en blund. Jag har tagit ur täcket ur påslakanet för att det blev för varmt men inte ens det hjälpte. Jag har vänt och vridit mig och säkert vaknat minst en gång i timmen sedan jag gick och lade mig igår. Jag är verkligen helt slut! Att sedan ha en karl liggandes tvärs över hela sängen med armbåden i min rygg, knäna mot mina ben och som dessutom snarkade hjälpte ju inte heller^^ haha Jag puttade på honom flera gånger men han var tillbaka på samma ställe igen efter en halvtimma. Så nej, den här natten har jag fått allt annat än den sömn jag behöver.
Så jag hoppas innerligt att väderprognosen som lovat lite svalare väder idag stämmer för annars kommer jag svimma av utmattning.
Nu? Äta klart frukosten, borsta tänderna och knalla till jobbet!
 
Vad ska ni göra idag?
 

Sista Ullaredsshoppingen till bebisen

Det blev en himla massa saker till bebisen köpt i Ullared. Sammanlagt köpte vi bebissaker och inredning (tre taklampor) för ca 3500kr. Men då fick vi mycket saker också. Här är de tre sista sakerna vi köpte i Ullared inför bebisens ankomst.
En hel hög med småhanddukar att ha vid matning så man slipper få spy på alla kläder och vid blöjbyte.
En skötväska med många stora och små fack. Till skötväskan ingick en bytbädd också, perfekt när man är hemma hos någon och behöver lägga upp bebisen på ett bord eller någons säng.
Och sist ett spjälskydd till sängen.
 
 
 
 

Babysitter - Check!

En babysitter har vi köpt också. Det blev en i klassisk modell med en lekbåge på. Den fanns bara i svart, lite tråkigt tycker jag men det funkar. Vi får ha färgglada kläder på bebisen istället så blir det en riktig färgklick iaf^^ hihi
Nu hoppas jag att bebisen kommer tycka om att sitta i den här så jag kan få en massa gjort i köket under tiden. Älskar ju att baka och laga mat så det hoppas jag att jag kan fortsätta med sen, inte i samma utsträckning säkert men någon kaka då och då hoppas jag hinna slänga ihop^^
 
 

Renoveringen av köket

Jag har inte visat er något rum i huset än sedan vi flyttade in och det beror på att ingenting är helt klart. Det är lite småfix här och där och jag vill gärna vänta tills rummen är helt färdigställda innan ni får se^^ Men vi har ett rum som är helt klart bortsett från en sak och det är köket. Det enda som ska göras där är att flytta taklampan så den är centrerad över matbordet.
Det är lite svårt att se på bilderna hur dåligt allt verkligen var när vi började men jag ska förklara.
I köket hade förra ägaren haft en gasolkamin för utomhusbruk ståendes eftersom det varken fanns värme, el eller vatten. Gasolkaminen hade bränt ett stort hål i plastmattan som ni kan se på bilden nedan. Sedan hade den även missfärgat hela köket, taket var alldeles grått och flammigt, köksluckorna rann det svart vatten ifrån när vi torkade av dem, tapeterna hade blivit missfärgade (se bild nummer två). Det bodde möss i några kökslådor så de var tvugna att kastas. 
 
Här kommer några före bilder:
 
 
 
 
Det vi har gjort är:
  • Målat tak
  • Målat fönster
  • Bytt golvlister
  • Tapetserat om (rivit tapet, bredspacklat, slipat)
  • Lagt nytt trägolv
  • Köpt ny spis
  • Tvättat hela kökets inredning (köksluckor och kakel) med ångtvätt
  • Gjort nya kökslådor
  • Lagt nytt fix mellan bänk och kakel
  • Gjort nya socklar under köksskåpen
  • Rivit ur en städskrubb som stod i hörnet för att göra köket rymligare
  • Målat element
  • Fått ny fönsterbräda
Det ser inte ut att vara så stor skillnad på bild men de som sett före och efter i verkligheten kan intyga att det är stor skillnad!
Här är resultatet:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gravid vecka 30

Nu närmar det sig verkligen med stormsteg. Redan vecka 30! Det känns så overkligt.
Det mesta inför bebisens ankomst är fixat nu. Det som kvarstår att göra är:
  • Hämta spjälsäng och lite andra småsaker på vinden hos mina föräldrar.
  • Installera pelletsbrännaren till pannan.
  • Renovera barnrummet.
  • Inreda barnrummet.
  • Köpa amningsbh.
  • Packa BB-väskan.
  • Få upp ett räcke i trappan.
  • Tvätta upp alla bebiskläder.
Ja det är väl det viktigaste och det borde hinnas med tycker jag. Har ju semester om fem veckor också så bara bebisen håller sig där inne i minst 7 veckor till så skall nog allt vara klart^^
 
Har ni några tips på annat som är bra att tänka på att få gjort innan bebisen kommer?
 
 
Hur mår jag då?
Jo bara bra tack^^
Det är lite jobbigt när det blir ordentligt varmt och fötterna blir ömma när jag stått upp på jobbet hela dagen. Så det är väldans skönt att kunna lägga upp benen i soffan en stund när man kommer hem. Men i övrigt mår jag fint. Har lite halsbränna vissa kvällar och blöder näsblod vissa mornar men annars har jag inget att klaga på.
 
Bebisen sparkade förresten Christer i huvudet häromkvällen, två gånger dessutom^^ haha
Jag satt i soffan och tog igen mig och bebisen var alldeles lugn så jag antar att den sov. Så kom Christer och sa till bebisen att vakna och sedan lade han huvudet mot magen för att se om han fick någon respons och det fick han i form av två jätte sparkar! haha Sedan började hela magen vibrera så bebisen fick nog ett litet utbrott där inne. Inte så konstigt kanske, det hade jag också fått om någon väckte mig bara sådär^^
 
 
Klänningen köpte jag på Gekås i Ullared i lördags och jag fullkomligt älskar den! Har inte gillat långklänningar innan eftersom jag är så kort och tycker att jag ser ännu kortare ut när man inte ser benen, men den här tycker jag är underbar!

Smått och gott

Hallå! Nu har jag kommit hem från jobbet och lagt upp benen i soffan. Tänkte ligga här en stund innan jag sätter igång med maten för idag är jag så trött i fötterna. Värmen tar verkligen kål på en när man går inne i butiken hela dagen och luften står still.
Så jag passar på att visa er lite mer av shoppingen från Ullared tänkte jag. Här är lite nödvändigheter som vi köpte inför babyns ankomst.
 
 
Två anti-kolic nappflaskor från MAM, som jag fått rekommenderat att köpa. Köpte en nappflaska med handtag och en pipmugg med Disney motiv också att ha sen från 6-månaders ålder. Lika bra när vi ändå var där tänkte jag^^ En flaskborste och några extra nappar till flaskorna fick också följa med hem.
 
 
Här har vi lite annat smått och gott. Babysalva, babyrent, nagelset, napphållare, nappar i olika storlekar, ett påslakanset till spjälsängen, skylt till barnvagnen och en kanin att hänga i bilbarnstolen eller barnvagnen. 
 
 
 
 
 
Det fanns en massa mer som jag gära ville köpa men som jag tänkte att vi kan önska oss istället. Vi ska väl ha någon form av namngivnings kalas till bebisen sen och då är det ju dumt om man redan köpt allt^^ Dessutom är det ju jul när bebisen bara är 4 månader så det kanske blir någon julklapp också.
 
Sådant jag vet nu att vi kommer behöva/vill ha är bland annat en sådan där babybok att fylla i, typ som "boken om mig" och ett set med tallrik och plastbestick tills det är dags för smakportioner.
Ingenting vi behövde köpa nu med andra ord, därför fick det vänta.
 

Dåligt med kommentarer...

Varför är det så få läsare som lämnar en kommentar undrar jag?
Är det för att mina inlägg är ointressanta eller för att det tar för lång tid att skriva en rad?

Igår var ca 130 personer inne och läste bloggen och jag hade närmare 300 sidvisningar, men inte en enda kommentar! Hur kommer det sig? Antar att många inte sitter vid datorn alls nu om helgerna när det är sommar eftersom det är så mycket annat man gör. Men det är ju ändå 130 personer som faktiskt varit inne och kikat.
 
Så ge mig lite feedback. Är det något speciellt ni vill att jag skriver om eller något jag inte ska skriva om kanske?
 
 

Lite mer Ullareds shopping

Här kommer lite mer bilder på det jag köpte i Ullared i lördags.
 
En ny bikini var tvunget eftersom jag vuxit ur alla gamla. Dock kommer de enligt min mamma passa nästa sommar igen då jag ammat klart och de är helt urpumpade.. Uscha! Ser inte fram emot att få två tomma påsar till bröst kan jag säga!
 
 
En sommarjacka som jag än så länge kan knäppa köpte jag också.
 
 
Och så lite nya trosor, det går alltid åt!!
 
 

Familjen blå

Det blev lite shoppat idag på Bug Run. En tröja till varje familjemedlem (dock inte till de pälsbeklädda) fick följa med hem. Varsin Bug Run tröja till mig och Christer och så en liten bubbla tröja till bebisen att ha nästa år när vi åker dit. Den minsta storleken de hade var 74 så den borde ju passa till nästa sommar tycker jag^^
 
 
Tänk på att jag är liten nu så tröjan ser större ut på bilden nedan än vad den är^^
 
 
Framsidan och baksidan av våra tröjor. Den ljusblå är min och den mellanblå Christers.
 
 

Bug Run 2014

 
Efter frukost satte vi oss i bilen och begav oss mot Mantorp park där Bug Run ägt rum denna helg. Bilresan tog lite över två timmar och sedan var vi äntligen framme. Jösses vad mycket fina och fräcka bilar det finns! Och vilket underbart väder! Jag tänkte inte på att smörja in mig så är alldeles röd nu, slarvigt av mig men jag trodde faktiskt inte att det skulle bli sådan gassande sol^^ Vi tog över 200 kort så det har inte varit lätt att gallra ur de jag ville visa här i bloggen men efter några timmar är jag klar med mitt bildregnsinlägg från denna söndag^^ Så gillar ni inte folkvagn kan ni lika gärna skrolla förbi, annars enjoy!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Banracing på G!
 
 
 
 
 
 
 

Vid frukostbordet

Nejdå jag känner mig inte alls övervakad när jag äter frukost. Varför tror du det? ^^
 
 
 

Söndagsoutfit

Idag är vi uppe tidigt trots att det är söndag. Vi ska till Mantorp park på Bug Run. Ska bli så kul!! Har inte kunnat åka tidigare år pga att jag jobbat men nu är jag ledig så då får vi passa på. Kan lova er att det kommer komma upp en massa bilder här sen på alla fina folkvagnar!!
 
 
Såhär ser jag ut idag, kjolen köpte jag på Gekås i Ullared igår.
Och nej det är ingen gravidkjol, jag köpte den på vanliga avdelningen^^

Till babygarderoben

Idag har vi varit i Ullared och shoppat loss. Vi handlade en massa till bebisen och lite annat. Det blev så mycket att jag bestämt mig för att dela upp shoppinngen i flera inlägg, så ikväll börjar vi med babykläderna.
 
Den vit/bruna bodyn och de tillhörande byxorna med giraffer ska packas ner i BB-väskan tillsammans med mini strumporna och bli bebisens första plagg.
 
 
 
 
Sedan fick vi med oss en body med pandor och små små mini jeans. Hur gulligt!?
 
 
 
Dregglisarna valde Christer ut. Mycket bra val tycker jag^^
 
 

Lite mer trädgård...

 
 
 
 
 
 

Presenter som skriker Johanna

 
Fy bubblan vad glad jag blev när jag öppnade presenterna jag fick av Nevrija och Pawel idag.
Det bara skrek Johanna om dem. Ljuslyktan som jag så länge kikat på och så en jätte fin kakburk.
Det är så underbart med vänner som känner en. Tusen tack!!!
 
Jag fick förresten en blomma också men den ställde jag i fönstret och glömde fota nu så det får jag göra en annan dag^^
 
 
 

Trippelfirande

 
Ikväll har vi haft trippelt firande. Våra vänner Nevrija och Pawel har varit här och kikat på vårt hus och då passade vi på att fira att jag fyllt 25 eftersom Pawel blev dålig då jag hade mitt kalas och de därför inte kunde komma. Sedan tog Nevrija socionom examen igår vilket också var värt att fira, plus att det är Sveriges nationaldag idag så vi tog det hela på en gång.
Firade gjorde vi med en marängtårta jag slängde ihop, lite pavlova stuk på det hela med marängbottnar, lager med grädde, chokladkräm och lemonkurd. Sockerbomb hejsan men oj så god den blev! ^^
 
 
 
 

Jordgubbsbarn

Igår fick jag en jätte fin blomgrupp där det bor två små jordgubbsbarn av min moster.
Den passade perfekt in i mitt vit/rosa kök så den får stå på köksbordet. Lilly har förresten undersökt den noga^^ Tok katt!
 
 
 
 

Lillasysters student

Idag har min lillasyster Viktoria tagit studenten så här kommer ett bildregn från denna dag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kalas outfit

Det blev den svarta klänningen till min systers studentfirande idag.
Och så lite bling bling till det^^
 
 
 
 

Gullisar!!!

Mina små gullegrisar vad jag älskar er!!!
<3
 
 
 
 

Fyndat lite till

 
Jag kan ju inte låta bli att kika in på facebooks köp och säljsidor när jag har en stund över och häromdagen var det en kvinna som lagt ut en massa babykläder till försäljning. 15kr/plagget eller fyra för 50kr. Och som ni ser kunde jag inte låta bli utan det blev tre bodys och en pyjamas^^
 
 
Bodyn ovan med vw bussen på bland annat rumpan får representera Christers kärlek till just vw och pyjamasen nedan representerar min kärlek för Disney^^
 
 

Sommarens horoskop

När jag bläddrade i en tidning häromdagen hade de flera sidor med horoskop inför sommaren, så jag kunde ju inte låta bli att läsa mitt^^
 
Det mesta verkar himla bra tycker jag och en del kan nog komma att stämma.
Bland annat att det mot slutet av sommaren och hösten kommer ske en livsförändrande händelse (bebis).
Den 16:e augusti ska tydligen vara ett superdatum, kanske kommer bebisen då!? I så fall blir det nio dagar för tidigt, vi får väl se^^
 
 

Vilken klänning ska jag välja??

HJÄLP!!!
Vilken klänning ska jag ha till min systera student i morgon (torsdag)??
Ni har fram till kl 12.00 i morgon på er att ge mig ert smakråd.
 
 

Disney´s Frost

Den här filmen har jag sett ikväll. Älskar ju Disney filmer och den här var sååå bra!
Gillade den verkligen. Så har ni inte sett den så gör det!
 
 

En liten burk

I förra veckan hittade jag den här söta teburken på Ö&B för 20kr så den fick följa med hem. Nu när fönsterbrädan i köket äntligen har kommit på plats så har jag ställt dit den mellan några blommor. Vitt och rosa in my heart^^ hihi
 
 
 
 

Gravidvecka 29 - Massa tankar och känslor!!

Börjar med att säga att ni får nöja er med några grumliga mobilbilder i det här inlägget för batteriet till systemkameran sitter på laddning. Så kan det va ibland^^
 
Ännu en vecka har gått och det är nu bara 11 veckor kvar till bf.
Börjar bli lite stressad över allt som ska hinnas med måste jag erkänna, men jag måste skärpa till mig och tagga ner. Det är ingen katastrof om inte allting blir gjort (trots att man har vissa personer i sin närhet som gnäller på en). Det är mitt och Christers liv, VÅRT hus och VI som måste prioritera det som är viktigt för oss. Och just nu känns det som att prio ett är att ta det lugnt för min del och inte stressa upp mig, en stressad mamma ger ett stressat barn har jag hört och det vill vi inte! Jorden kommer inte gå under om inte allting blir gjort. Dessutom är det ju semester snart och då kan man fixa halva dagen och ta det lugnt den andra halvan. Men nu när både jag och Christer jobbar måste vi få ta det lugnt vissa dagar när vi kommer hem, annars kommer det bara bli kaos alltihopa och så ska det inte va. De ska ju va kul att fixa med sitt hus och boa till bebisen för bövelen! Så, nu har jag fått ur mig det^^ Skönt!
 
 
Vad har hänt rent graviditetsmässigt sedan förra veckan då?
  • Jag tycker att magen har sjunkit lite, förut stod den mest rakt ut men nu hänger den lite mer.
  • Jag blir mer och mer känslig och lättirriterad märker jag. Känslorna ligger verkligen och bubblar uppe vid ytan. Jag vill typ gråta hela tiden. Gråta för att jag får kritik, gråta för att jag är trött, gråta för att jag är lycklig, för att jag ser någon hemsk film, för att någon lagt upp ett klipp om djurmisshandel på facebook och så vidare.. gråten är väldigt nära till hands med andra ord och för att slippa gråta snäser jag ofta mot folk istället.
  • Just nu känner jag bara att jag vill bli lämnad ifred med mitt liv och min familj. Jag vill bara få vara i min lilla bubbla och vara lycklig. Ligga i soffan och kramas, prata med magen och känna på bebisens sparkar, äta god mat, ta en promenad med Spike och bara få vara. Den här tiden försvinner ju så himla fort, och vet ni vad, den kommer aldrig tillbaka! Jag kommer bara att vara gravid för första gången en gång och det är just nu! Så den tiden vill jag faktiskt ta tillvara på och njuta av. Hinna känna efter vad det är som händer med kroppen och lära känna den lilla människan som ligger där inne.
  • Jag och Christer har pratat lite om vad för saker vi vill föra vidare till barnet när det kommer till värderingar och uppfostran. Det vi framför allt vill fokusera på är allas lika värde. Oavsett vad du har för hudfärg, klädstil, kön, ålder, frisyr, arbete osv. Något som vi båda känner att vi inte fått med oss hemifrån utan fått inse på egen hand. Har tänkt skriva lite om detta men det får bli i ett annat inlägg, känner redan att det här inlägget blir väldigt långt! ^^
  • I övrigt mår jag faktiskt bra, inga krämpor har blivit värre utan det flyter på som innan.
Ni som ännu inte gissat på födelsedatum, vikt, kön och längd på bebisen får jätte gärna lämna en kommentar här: http://joherman.blogg.se/2014/may/nere-pa-tvasiffrig-nedrakning.html

Kvällens middag

Ikväll blev det makaronilåda till middag. Det blev även över så det räcker till matlåda i morgon, perfekt!
Jag behöver verkligen handla nu så det fick bli ett hopkok av rester idag.
  • Makaroner
  • Grillkorv
  • Fetaost
  • Gullök
  • Grädde
  • Ägg
  • Chilisås
  • Peppar
  • Basilika
  • Riven ost
 
1. Koka pastan och lägg den i botten på en ugnsfast form
2. Dela korv, lök och fetaost och lägg på makaronerna
3. Riv oct och strö över det hela
4. Vispa ihop grädde, chilisås, 1 ägg och kryddorna och häll över det hela.
5. In i ugnen på 175 grader i 30-40 minuter.
 
 
 

Ny vecka, nya tag

 
Fy vilken jobbig natt jag haft!
Jag var helt slut efter helgen och kände att jag verkligen behövde en god natts sömn, så självklart fick jag INTE det. Har nog aldrig känt mig så trött som jag gjorde när klockan ringde denna morgon. Hela natten har jag drömt en massa konstigt, bland annat att jag blev knivhuggen i magen av en rånare på jobbet. USCH!!! Hemska tanke. Svettats som en gris hela natten har jag också gjort trots att jag kramade täcket istället för att ha det på mig. Jag måste ha legat konstigt i natt också för jag var jätte spänd i ryggen när jag vaknade. Så nej, denna dag började inget vidare. Jag åt en tallrik med yoghurt och färska bär till frukost i alla fall och det var riktigt gott. Sedan var det varm och skönt redan klockan halv nio då jag och Spike traskade iväg till jobbet så vi såg ut att ha en rätt så bra dag framför oss i alla fall. Jag passade på att fota lite rosor som vi passerade på vägen också. Det är ju så vackert ute nu.
 
Hur har er vecka startat?
 
 
 

Min söndagkväll

 
Vilken helg det varit! Fullt ös med förberedelser inför kalas, kalas, städning och jobb. Jag slutade jobbet kl 19.30 nu ikväll och har precis slagit mig ner i soffan. Nu blir det film, 12 years a slave och lite gottis till det.
Vad gör ni ikväll?
 
 
 
 

Presenter

Jag fick så himla mycket fint på kalaset igår. Tack så jätte mycket allihopa!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

RSS 2.0