Graviditeten so far..

Jag tänkte dela med mig lite av vad jag märkt av för skillnader med mig själv och min kropp hittills i graviditeten. Så om ni inte är intresserade av att läsa om det får ni hoppa över detta inlägg ;)
 
Kroppen:
 
  •  Brösten har vuxit, att de började ömma var ett av de första graviditetstecknen jag märkte. Först blev de bara svullna och fylligare men nu har de vuxit rejält. Måste verkligen ta mig tid att åka och köpa en ny bh snart för det är nästan så de väller ut åt alla håll nu^^ haha En kommentar jag fick av mor min för några veckor sedan: "Gud vad du har lagt ut upptill!"
  • Magen har uppenbarligen vuxit, speciellt de senaste 3-4 veckorna. Inga av mina jeans, förutom ett par i stretch, går längre att knäppa så nu är det leggins, tunika, kjol, klänning och mjukisar som gäller!
  • Naveln är inte alls lika djup som innan utan har börjat släta ut sig och till och med pluppa ut lite längst upp! ^^
  • Illamående var jag mellan vecka 6-11 ungefär, mest på morgonen och eftermiddagarna framåt halv fyra tiden. Men om ajg åt någonting gick det bra. jag spydde faktiskt bara EN ENDA GÅNG och det var i vecka 10. Jag hade ätit en smörgås med skinka och majonäs, vaniljyoghurt och druckit ett glas apelsinjuice. Sedan borstade jag tänderna och precis då kände jag hur hela magen vände sig ut och in. Fy fasiken!! Den matcombon gör jag aldrig om för det var det äckligaste jag någonsin varit med om när det kom upp igen, hua!!
  • Mitt hår blev som svinto i vecka 6 någon gång och var jätte torrt och tovigt fram till vecka 14. Det spelade ingen roll hur mycket balsam jag använde, det gick bara inte att reda ut! Nu har det dock blivit mycket mycket bättre. Har till och med märkt att håret inte blir fett lite snabbt som innan vilket känns underbart!
  • Jag har hittills gått upp 2 kilo!
  • Jag har vaknat mitt i natten vid två tillfällen av kramp i min högra vad. Inte det minsta trevligt, men jag är glad att det inte hänt oftare!
  • Nästäppa när jag ligger ner har jag haft de senaste två månaderna tror jag. Det var jobbigt i början men nu har jag börjat vänja mig^^
  • För två veckor sedan hade jag väldigt svårt att sova några nätter i rad för magen stramade något så fruktansvärt. Men det är ju bra att den växer som den ska^^
  • Vissa dofter klarade jag i början inte av, som tex stekos, kaffe, kattens och hundens mat och kunder på jobbet som kom in och luktade cigarettrök eller svett. Det gav mig riktigt kväljningar. Vissa av dessa kvarstår fortfarande men det har blivit bättre.
  • Förra veckan började jag märka lite rörelser från liten i magen. Under dagen känner jag ingenting ännu utan det är på kvällen när jag lägger mig ner och slappnar av. igår kväll kunde jag till och med känna dem från utsidan när jag la handen på magen. Små små små buffar. <3
  • Tröttheten var helt överäldigande i början. Jag kunde sova 13 timmar på en natt utan problem. Nu har det dock vänt och jag sover väl ganska normalt, somnar vid tio på kvällen och vaknar mellan sex och kvart över ungefär. Dock blir jag fortfarande väldigt trött efter en dag på jobbet.
  • I början kissade jag sjukt mycket! Ett tag kunde jag vakna och gå på toa mellan 3-6 gånger på en natt! Allt kissande gjorde att jag blev törstig och drack mer och ju mer jag drack desto mer kissade jag. Värsta onda cirkeln! Nu vaknar jag 1-2 gånger ungefär och måste gå och kissa. Känns helt okej ändå.
  • Hunger!! Oj oj oj! Jag äter ofta i vanliga fall pga min höga ämnesomsättning men nu är jag hungrig nästan jämt. Dock försöker jag hålla mig till fasta tider och äta bra och nyttigt med något extra mellanmål så jag inte ska gå upp en massa i onödan. Varken jag eller bebisen mår ju bra av en massa näringsfattig mat som man stoppar i sig bara för att. Så istället för att välja en kaka till 11-fikat på jobbet brukar det bli en frukt och en knäckemacka tex.
  • Halsbränna har jag känt av framåt kvällen i flera veckors tid trots att jag inte äter någon fet mat. Mjölk och andra huskurer funkade inte så jag fick fråga dem på apoteket efter något man kan ta när man är gravid och jag fick en jätte bra tuggtablett som hjälper nästan meddetsamma. Guld värt!
Cravings:
  • Iskall mjölk med special K-flingor.
  • Vaniljyoghurt
  • Frukt och bär, speciellt jordgubbar, äpplen och päron.
 
Det finns säkert något jag glömt att nämna men det är bara att fråga om ni undrar något.
Någon som känner igen sig i något av det jag skrivit?
 
 
Bild från vecka 14 (är i vecka 19 nu)

Mardröms natt

Usch vilken jobbig natt jag haft!
Jag vaknade vid halv tre av att hela kroppen värkte efter allt slit med veden igår. Den som säger att träningsvärk är skönt är dum i huvudet anser jag! Jag kunde inte ligga på sidan för att axlarna värkte, inte på rygg för den värkte också och inte på mage heller för det gjorde ont i armarna. Dessutom hade jag fruktansvärt ont i benen och om inte det skulle vara nog fick mina visdomständer för sig att börja värka just i natt så hela käften smärtade.
Sedan har jag varit täppt i näsan sedan någon månad tillbaka pga graviditeten men inatt var det värre än någonsin så jag fick knappt någon luft. Detta plus alla hormoner som spritter i kroppen resulterade i att jag låg och störtlipade mitt i natten. Christer vaknade och undrade vad som var på tok och jag förklarade att jag hade ont överallt, han var klok nog att inte försöka hålla om mig för det hade garanterat gjort fruktansvärt ont, utan han klappade bara lite på mig med ena handen tills jag somnade om av utmattning.
 
Nu känns kroppen lite bättre, är fortfarande lite öm så jag ska vila mig ikväll och i morgon förmiddag och återhämta mig. Jag klarar tydligen inga sådana fyspass när jag är gravid, bara att acceptera. Men det är ju så svårt att bara stå och se på när andra jobbar och man inte känner sig dålig. Det kommer ju först efteråt tyvärr.. Men nu har jag iaf lärt mig en läxa. Alltid kommer det något gott ur det mesta.
 
Bild på mig från förra helgen. Lilla lilla magen <3

Stora ved dagen!

Idag har Christers mamma, Göran och lillasyster Katarina varit här och hjälpt oss med veden. Vi har lassat kärran, fyllt pannrummet och staplat all ved som skulle in i skjulet. Vädret har ju verkligen varit på vår sida idag, rena sommarvärmen har vi haft! Så både fika och lunch serverades ute på terassen.
 
Här ser ni min dagens outfit.
Byxorna köpte jag när vi precis köpt huset för jag tänkte att de skulle komma till användning nu när vi ska renovera och fixa. Dock visste jag ju inte då att jag var gravid och nu går de inte att knäppa^^ haha
 
 
 
 
 
 
 
Någon som vet vad det här är för konstig skalbagge?! :O
 
 
 

Morgon lyx

 
I morse tyckte jag att vi kunde mysa till det lite extra så jag fixade frukost på sängen. Plättar, oboy, kaffe, yoghurt med frusna bär och en baconmacka blev det.
Nu ska vi väl klara oss fram till lunch kan jag tro.
 
 
 
 
 

Vårens första dag?

 
Vilket underbart väder vi haft idag!! Ni också?
Vi har varit i huset och fått en massa gjort. Kört dit ved så Christer kunde premiär elda. Han testade även tvättmaskinerna och torktumlaren så de funkade. Min bror och min systers pojkvän har lagt golv i köket. Min far har bland annat börat tapetsera i hallen. Jag hann städa lite innan jag skulle iväg och jobba kl två och mamma har passat Spike.
 
På förmiddagen firade vi min brors flickväns nytagna körkort med en prinsesstårta i den härliga vårsolen.
 
 
Här sitter halva arbetslaget.
 
 
Spike var på toppenhumör^^ haha
 
 
Sådan matte, sådan hund? Visst är vi lika som bär? ^^
 
 
Grannens katt kom förbi och sa hej.
 
 
Sedan åkte jag och mamma hem till dem och åt lite mat innan jag skulle iväg till jobbet.
 
 
Jag hann till och med lägga mig på soffan i tio minuter innan det var dags att byta om och gå. Inte illa! ^^
 

Du kan kalla mig knubbis

Jag är inte särskilt stor än men jag märker skillnad iaf. Och det gör nog Christer också för det är han som kallar mig för knubbis/tjockis^^
Hittills har jag gått upp 1,5 kilo. Jag har tagit bilder på magen innan också, ska dela med mig av de bilderna någon dag framöver men det kanske blir under en större sammanställning av hur magen vuxit.
Det är så mkt rörande de första månaderna av graviditeten som jag vill dela med mig av, känslor, hur jag mått osv men det får bli en annan dag. Just nu är det fullt upp med huset så jag hinner knappt tänka på att jag är gravid. Förutom på kvällarna, då lägger jag mig en stund och klappar på magen innan jag ska somna. Mysigt värre är det!! Längtar efter ordentliga rörelser från mini nu! <3
 
 
 (Bilderna är tagna igår kväll, alltså är jag i vecka 18+4 idag)

Sötaste sockisarna

De här små strumporna i storlek 0-6 månader är bland det sötaste jag sett i klädväg.
De finns på halens i 2-pack i färgerna vit+marin eller vit+rosa.
Får kanske bli ett par sådana till mini framöver.
 

Ett nytt litet liv

Denna morgon har jag varit med om det mest fantastiska i hela mitt liv.
Vi har varit på ultraljud!! <3 Yes, jag är gravid. Nu är den hemlisen äntligen out in the open. Jag har inte velat säga något innan vi varit på ultraljudet och sett att allt var som det ska och det var det så nu kan jag äntligen pusta ut och njuta fullt ut! Så underbart!!
Jag är i vecka 19 (18+3) och bebisen är beräknad att komma den 25:e augusti <3
 
Jösses vilket år det här kommer bli! Husköp, förlovning och bebis. Ja men det är väl lika bra att köra allt på en gång när man ändå håller på! ^^
Så, nu har jag lagt till en ny kategori här på bloggen "gravid" så ni kan räkna med en hel del inlägg i det ämnet framöver. <3
 
 
Finaste bebisen i världen <3

En torsdag

Idag har vädret varit hundra gånger bättre än gårdagen då det var snöblandat regn. Idag har det känts som vår igen. Lovey!!
Den här dagen har varit ganska händelselös, har jobbat mellan 9-16, sedan varit i huset och slipat lite för att sedan åka hem och tvätta och elda.
Snart ska jag skutta in i duschen för att sedan krypa ner i en renbäddad säng. Finns det något bättre än det!? Jo kanske, men det är väldigt svårslaget!! ^^
I morgon är jag ledig så då ska vi först till Skövde, berättar mer om det i morgon, och sedan ska jag spendera dagen i huset med ännu mera slipning av väggar. Kul? NOT! Men det måste ju göras om resultatet ska bli bra.
Inte länge kvar tills vi flyttar nu, längtar så!!! :D
 
 
I vår nya trädgård har vi videkiss!!

Gott till kvällen

För en liten stund sedan kom jag hem efter en heldag på jobbet och i huset.
Dagen började med att jag klev upp kl 7, klädde på mig, åt frukost, släppte ut Spike, sminkade mig och borstade tänderna.
Sedan packade jag bilen full med kådor och annat som skulle till huset, körde in ett lass ved och åkte sedan till huset för att möta upp rörmokaren.
Kl 9 började jag jobba och idag slutade jag kl 16.
Sedan åkte jag till huset och packade ur bilen, på plats var pappa, mamma, mormor, Klas och sedan kom även min syster och Christer. Där ägnades några timmar till rivning av tapet i sovrummet och sedan åkte jag hem.
Väl hemma så tände jag i panna, lagade mat till morgondagens matlådor, betalade alla räkningar och nu ligger jag i sängen med det på bilden nedan i magen och tänkte kika på dagens avsnitt av top model och Sveriges mästerkock innzn jzg ska gå ut med Spike på en kvällskiss och sedan sova.
 
Vad gör ni ikväll?
 
 
 

Våffeldagen

Jag har gjort som de flesta andra idag, gräddat och ätit våfflor <3
Jag vispade ihop frasvåfflor som jag åt med färska bär och chokladsås.
 
Recept frasvåfflor:
 
* 3dl mjöl
* 100g smör
* 1 tsk bakpulver
* 4dl mjölk
 
Gör såhär:
 
1. Vispa ihop bakpulver, mjöl och hälften av mjölken
2. Smält smöret
3. Vispa ner resten av mjölken och det smälta smöret
4. Grädda
5. Ät!
 
 
Vad har ni ätit till era våfflor?

Gårdagens shopping

Det här är vad jag hittade på H&M igår, var ute efter lite annat men de hade inte fått in det ännu.
Men jag hittade ju lite annat fint.
 
En sommarklänning i härligt stretchtyg.
En tunn och löst sittande topp med ursnygg rygg.
Mysshorts.
Tennisskor.
Ballerinaskor utan en massa krimskrams.
 
 
 
 
 
 

Renoveringen fortsätter..

Vilken lång dag det varit!
På morgonen satte vi oss i bilen och styrde mot Borås där vi köpte golv till huset. Sedan kikade jag in en snabbis på H&M innan vi for hemåt.
 
 
Golv - Check!
 
 
När vi kom till huset fortsatte vi att riva tapeter och fixa och sedan kom de första tre tapetvåderna upp i köket. Tur att man har en pappa som kan! Nu börjar det hända grejer!! :D
 
 
Happy happy!!
 
 
Fast vissa var mer trötta än happy^^
 
 
Ikväll blir det sängen tidigt för i morgon ska vi fortsätta renoveringen!

Tvångssyndrom?

Jag har inga direkta beroenden. Jag varken röker, snusar, dricker alkohol eller kaffe. Inte för att beroenden måste vara negativa kanske men det är väl oftast så vi tolkar dem?
Men i morse upptäckte jag att jag faktiskt har en typ av beroende/tvångssyndrom. Christer gick upp kl 05.30 som vanligt och så fort han rest sig upp ur sängen så satte jag mig upp som vanligt och rättade till hans täcke. Varpå Christer säger: Varför tvångsbäddar du alltid sängen?
Jag har inte tänkt på det förut, men jag kan liksom inte slappna av och somna om om täcket ligger som en bråkig korv i sängen intill mig! Och det kommer det ju göra om jag inte rättar till det eftersom Christer inte gör det själv.
Så.. räknas detta som ett tvångssyndrom?
 
 
Här har vi dagens frukost också. Gott gott gott!!

Vår- och sommargarderob

Nedan ser ni några vår- och sommardrömmar från H&M som jag gärna skulle hänga in i min garderob snarast!
Vi får väl se om något av plaggen kan få flytta hem till mig^^
 
 
 
 
 
 

Bäst idag!

 
 

Kvällsmat deluxe

Nu har jag precis ätit kvällsmat och efterrätt.
Ikväll blev det en bakpotatis med skinkröra och en knäckemacka till det.
Till efterrätt blev det fruktsallad med chokladsås, mumsigt!!
 
Vad har ni ätit för gott ikväll?
 
 
 
 
 

Love bombad!

Jag blir helt överväldigad av all den kärlek som mina små pälsbollar ger mig! När jag kommer hem från jobbet ligger de vid dörren och väntar på mig. När jag lägger mig ner kryper de tätt intill. När jag ska på toaletten ska de förlja med. När jag tar en dusch sitter de på andra sidan drapperiet och kikar. När jag går ut med Spike sitter Lilly i köksfönstret och jamar och när man sedan går fram så stryker hon sig mot rutan och lägger tassen mot min hand om jag lägger den mot rutan. Ja detta är bara lite av allt de gör.
Så kärleksfulla så man ibland inte vet vart man ska ta vägen!!
Mina små älsklingar <3
 
 
 
 
Tre bilder från idag..

Veckoplaner

God morgon!
Jag har börjat dagen med en lång varm dusch och en hallon smoothie.
Hur har er morgon varit?
 
 
Den här veckan är det lika mycket att göra som förra veckan. Lite av det som skall hinnas med är följande:
  • Klyva all ved
  • Köra klyven till farfar så han kan börja klyva sin ved
  • Köpa golv till huset
  • Köpa en ny dammsugare
  • Slipa klart alla väggar så pappa kan börja tapetsera till helgen
  • Måla klart alla lister, dörrfoder och fönster invändigt
  • Städa bort allt slipdamm
  • Köra några lass till tippen
  • Packa ner mer saker i gamla huset så det är klart till flytten
  • Städa altanen som vi inte hann med förra veckan
  • Köra in en massa ved
  • Elektrikern skall komma och flytta samt ta bort några uttag
  • + alla vardagssysslor och mitt vanliga jobb varje dag
Vad har ni för veckoplaner?
 

Just den här fredagen

I helgen ska jag jobba så den här fredagen har jag varit ledig. Hela dagen har dock spenderats med arbete i huset så någon vila har det inte blivit, det har vi inte tid med nu utan det får bli sen när renoveringen är klar!
Klockan 07.19 tyckte Spike att det var dags att gå upp så då kom han och lade sig på mitt bröst och väckte mig.
 
 
Efter frukost åkte vi till huset där mina föräldrar var och efter en stund var även farfar på plats för att hjälpa till.
På förmiddagen var det jätte fint väder och vi möttes av strålande solksken och små krokusar på gräsmattan.
Framåt eftermiddagen drog regnet dessvärre in och nu är det rena rama stormen här!
 
 
Pappa och farfar har målat och jag och mamma har rivit tapeter och slipat väggar.
 
 
Lunchdags!
 

Spike har mest legat och sovit, antingen i mammas knä eller vid mina fötter^^
 
 
Sjukt mycket jobb är det!! Efter jobbet kom Christer och hjälpte till och klockan 18.30 slutade vi för dagen.
Jag kommer sova gott i natt vill jag lova!

Mat med kärlek

När jag var inne på Lidl i tisdags för att köpa choklad så fick jag syn på den här pastan på väg till kassan. Den kostade bara 14kr så jag kunde inte låta bli att ta med en hem^^
Så här skall det lagas mat fylld med kärlek!
 
 

Bara onsdag..

När jag vaknade idag trodde jag först att det var torsdag, sen insåg jag att det bara var onsdag och blev lite smådepp. Eftersom jag jobbar hela helgen har jag ju ingen ledighet att längta till precis så vet inte varför jag blev besviken över att det var en dag extra kvar av den här veckan. Men det beror säkert på att jag vill att tiden ska gå fort nu så det blir slutet av april och vi kan flytta in i vårt hus!!
 
Efter jobbet idag åkte jag till huset och rev de sista tapeterna i hallen. Så nu ska far min slipa väggar så de kan tapetseras och dörrkarmar så de kan målas. Det tar sig, sakta men säkert!
 
Nu är det verkligen läggdags för min del.. natti på er!
 

Påskliljor

 
Klockan har precis slagit elva och jag har redan hunnit med en hel del idag. Går man upp tidigt blir det ju så. Har alltid sås vårt att gå upp på vintern när det är mörkt men nu när solen kikar in genom fönstret redan innan klockan slagit sex så vill man nästan inget annat än att gå upp. Härligt!
 
Jag har iaf varit hos naprapaten och fått kollat upp mitt ben. Jag fick några stretchövningar jag ska göra morgon och kväll. Hoppas det hjälper nu!
 
Sedan var jag förbi bilverkstan och bokade tid för service av bilen.
 
Kikade snabbt in i affären och handlade lite, bland annat påskliljor som jag åkte förbi huset med och planterade i min gamla Kockumshink.
 
När jag kom hem tog jag en promenad med Spike i det sköna vårvädret och nu väntar jag på att klockan ska bli tolv så jag kan göra lite lunch.
Eftermiddagen skall spenderas med mamma i huset, vi ska köra lite skräp till tippen och klockan fyra börjar jag jobba.
Fullt ös medvetslös!!
 
 

Vårskor wanties

Det är alltid lika roligt när det blir vår och det kommer ut nya fina skor i butikerna.
Här är tre par från H&M som jag tror att jag skall lägga beslag på inom den närmsta tiden. Vi ska ju ändå till Skövde och köpa golv snart så då kan man ju svänga förbi H&M och se om något av paren finns i min storlek. Japp, så får det bli!
 
 

Inspiration altan

 
 
 
 

Ny vecka

Måndag idag och en ny fullspäckad vecka ligger framför våra fötter.
Det som skall bockas av från listan den här veckan är:
  • Besöka naprapaten för att ta reda på varför jag har så ont i mitt högra ben.
  • Beställa tid för service av bilen med byte av olja och oljefilter. Samt be honom att sätta dit skyddskåporna under motorn som vi köpt nya och kolla upp vad det är för missljud i framvagnen när jag svänger höger.
  • Köra skräp till soptippen.
  • Städa altanen i nya huset.
  • Köra trädgårdsmöblerna till huset.
  • Måla alla tak i huset samt golvlister, taklister och dörrfoder.
  • Köra med några fler flyttlass härifrån till nya huset.
  • Städa ur två av rummen på övervåningen i gamla huset och sedan stänga dörrarna dit så de är klara tills vi ska flytta.
  • Jobba tisdag, onsdag, torsdag, lördag och söndag.
  • Göra alla vardagssysslor som tvätta, elda, köra in ved, diska, laga mat osv..
Ja, det var det jag kom på så långt.
 
Vad ska ni göra i veckan?
 
 

Nattgäster

Natten med våra gäster Vera (den svarta) och Molly (den bruna) har gått bra. Jag var så himla trött igår så vi la oss faktiskt vid halv nio men då vaknade vi klockan sex i morse också. Vi har nyss varit ute på en skogspromenad, jag har ätit lunch och nu ska vi vila en stund innan jag ska iväg och lämna av hundarna och åka till jobbet.
Lite bilder från förmiddagen kommer här:
 
 
 
 
 
 
 

Hundvakt

Ikväll och fram till lunch i morgon ska jag vara hundvakt till två chihuahua flickor.
Gissa om Spike är glad!? ^^ haha Hur glad jag är går däremot att diskutera ;) Det är fullt ös här och jag är super trött efter dagens 9-timmars arbets pass i huset så vi får väl se om jag får gå och lägga mig tidigt ikväll eller hur det kommer går... Önska oss lycka till! ^^
 
 
 

Husrenovering del 1

 
Idag var jag vid huset strax efter halv tio. Mormor kom dit också för att hjälpa mig att riva tapeter. Pappa kom vid elva, sedan kom min syster och hennes kille förbi en stund. Vid halv två var mamma på plats, sedan kom min kusin och lilla Ellen för att säja hej och vid halv fyra kom Christer hem från jobbet. Vi höll på till sex på kvällen och fick gjort en hel del. Men snart blir det sängen för i morgon ska vi upp tidigt igen och köra hela dagen lång!
 
Lite bilder från dagen kommer här:
 
 
Fika paus!
 
 
 
 
Spike tycker inte att det är speciellt roligt men vi kan ju inte lämna honom hela dagen så han får allt vara med.
 
 
Lunch rast!
 
 
 
 
Sofia och Ellen.
 
 
 
Har tagit lite före-bilder idag också så ni ska få se bilder sedan rum för rum när allt är klart.
Det ska bli så himla roligt att visa er!
 

Första flyttlasset

Igår gick första flyttlasset till huset. Jag har bestämt mig för att lasta bilen varje eftermiddag nu och lämna av ett lass varje dag innan jag åker hem från jobbet, på så sätt blir det inte så himla mycket att köra sen den helgen då vi ska flytta. Flytten blir ju den 26 och 27:e april så det är ju ett tag kvar men det är så himla skönt att få det gjort. Och när man ändå åker varje dag kan man lika gärna ta med lite saker så spar man de bensinpengarna sen.
 
 
 
Tog med min vår- och sommardörrkrans också och hängde på dörren.
 
 

Efter en lång arbetsdag...

Efter en lång arbetsdag o lite fix här hemma sedan vi kom hem har jag och den här busen bestämt oss för sängläge resten av kvällen. Klockan halv åtta är det ju Top model Sverige. Någon annan som föjer det?
 
 

Storstädning av nya huset

I helgen har vi hållt igång från tiig morgon till 17 tiden i huset. I lördags städade vi bort allt skräp på bottenvåningen och idag har vi städat. Köket tog nästan hela dagen! Shit vad smutsigt det var. Tur att vi var många, nio pers. Tack så hemskt mycket allihopa för hjälpen, vi är så tacksamma!!
Nu är det bara städning av övervåningen kvar och sedan kan vi börja renoveringen. Ni kommer att få följa med steg för steg.
 
 
 
Hallen mellan köket (rakt fram), vardagsrummet (till vänster), badrummet till (höger bakom mig), framtida lekrum (till vänster bakom mig) och kontoret (rakt bakom mig). Ytterdörren är i hallen till höger.
 
 
Badrummet har Christer städat med ångtvätt.
Badkaret bars ut så länge så vi kunde städa under och kaklet putsades blänkande rent.
 
 
 
Det här kommer bli så bra när det är klart!! :D

Dopet för Ellen Li Thyra

Igår var det dop för mitt kusinbarn Ellen.
Bilder från kalaset kommer här.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Doppresenten

Vad ska man köpa till en liten Ellen i doppresent frågade jag mig. Jag tycker att det är så tråkigt med de där "minnessakerna" som aldrig blir använda utan bara packas ner i en låda som sedan ställs undan. Nej, någonting hon har användning av tycker jag är mycket bättre. Så från oss får hon ett badpaket med små badtrosor, en familj med badankor och en handduk med huva. Dessa måste ju komma till användning liksom^^
Så nu hoppas jag att mamman och pappan blev nöjda med detta och alla andra presenter lilla Ellen fick.
Bilder från själva dopet kommer senare eller under morgondagen.
 
 
 
 
 

Dopinbjudan

 
Den här fina dopinbjudan damp ner i brevlådan för ett tag sedan och idag är dopdagen här.
Det är min kusins dotter som skall döpas så jag ska alldeles strax ge mig iväg dit. Vad hon fick av mig i doppresent och lite andra bilder från dopet kommer självklart i ett senare inlägg.
 

RSS 2.0