Veckans mat

Ja men jag fortsätter med söndagsinläggen där jag visar vad vi ätit under veckan. Är det något som ni är sugna på receptet på så är det bara att hojta till!
 
Den här veckan har vi ätit bland annat:
 
Kebabtallrik
 
 
Pasta och korvstroganoff på ost- och baconkorv
 
 
Spagetti och köttfärssås
 
 
Ris och kycklinggryta med kokosmjölk
 
 
Ris och fläskfilé 
 
 
Potatis och köttgryta på fläskkött, ett riktigt långkok. 
 
 
Potatismos och panerad torsk
 
 
Bacon- och broccolipaj
 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Mums va mycket gott! Hur gör du kyckling grytan?
Vi har ätit bla. Tikka Masala ( indisk kyckling gryta) lax med bulgur o kall sås, köttfärssås a la Per Morberg, bacon o broccolipaj, pannkaka och fajitas med köttfärs.

Svar: Åh så mycket gott ni ätit!! Kycklinggrytan gör jag såhär:
1. Dela kycklingfiléer i mindre bitar (ca 1 filé per person, det här receptet är till ca 4 personer) och stek dem. Krydda med salt, peppar, gurkmeja och chili efter smak.
2. Häll i ca 1 dl matlagningsgrädde och en kycklingbuljong som du låter smälta i grädden. Tillsätt sedan 1 burk kokosmjölk.
3. Skär upp paprika, champinjoner och rödlök och häll ner dem i grytan.
4. Låt puttra ihop sig en stund under lock medan du kokar broccoli som du tillsätter precis innan servering.
Johanna

2015-03-01 @ 17:47:26
Postat av: Malin

Mums va mycket gott! Hur gör du kyckling grytan?
Vi har ätit bla. Tikka Masala ( indisk kyckling gryta) lax med bulgur o kall sås, köttfärssås a la Per Morberg, bacon o broccolipaj, pannkaka och fajitas med köttfärs.

2015-03-01 @ 18:56:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0