Johannas korvlåda
En enkel och snabb rätt som är perfekt att göra på rester:
Du behöver (till 2 pers)
* 1 1/2 dl okokt ris
* 2 kryddiga korvar
* 1 ägg
* 2dl mjölk
* 1/4 liten gullök
* Salt, peppar
* 1 dl riven ost
* några tärningar fetaost
* 2 skivor rostbröd
Gör såhär:
1. Koka riset
2. Sätt ugnen på 175 grader
3. Skiva upp korven, hacka löken, dela brödet i tärningar, vispa ihop mjölken och ägget och krydda.
4. Lägg det kokta riset i botten på en ugnsfast form, häll i korven, osten, fetaosten och löken ingredienserna och blanda.
5. Häll över äggblandningen.
6. Lägg brödtärningarna överst och ställ in i ugnen i ca 20 minuter tills brödet blivit krispigt och fått fin färg.
7. Ät!
Kommentarer
Postat av: Anna och en röd stol
Oj det låter enkelt och gott :) Får jag ta och prova nån dag, det blir ju lite korv över nu i grilltider. Kram
Trackback