Mini-köttbullar alà Johanna

Idag har jag stått vid spisen och stekt en massa köttbullar.
Gjorde små köttbullar den här gången för de blir genomstekta snabbare och man kan äta dem i en tugga utan att behöva dela dem.

Till mina köttbullar brukar jag använda:

* 200g köttfärs
* 1 ägg
* salt och peppar efter smak
* 1/2 dl mjölk
* 2msk ströbröd
*matfett att steka i

Gör såhär:

Låt ströbrödet svälla i mjölken, under tiden blandar du ihop köttfärsen och ägget, saltar och pepprar och sedan rör du ner "ströbrödsgeggan" och rullar köttfärsen till små bollar. Lättare än så blir det inte!



När köttbullarna är klara kan du göra en jättegod gräddsås av fettet som är kvar i pannan. Blanda bara i lite vatten, en bit köttbulljong, redning och en skvätt grädde.


Kommentarer
Postat av: Sara

Oj, men ville hon inte ens ha lokalbedövning där de klippte? :O

Jaså :) Ja det är jättekul att ha barn! Man har alltid nåt att göra så även om du inte bor i hus så finns det massor att pilla med ändå ^^

2011-05-13 @ 23:51:42
URL: http://sarungen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0