Skinkröra
Idag tänkte jag dela med mig av ett riktigt smarrigt recept på skinkröra.
Denna rörar är ett perfekt tillbehör till färskpotatisen nu till sommaren eller som fyllning i en baguett eller bakpotatis.
Du behöver: (till 3-4 vuxna)
* En burk med picnicbog/burkskinka (ca 340g)
* 2dl cremefraish
* 1/2dl gräddfil
* 2msk majonäs
*salt, svartpeppar, paprikapulver (gräslök är gott till färskpotatisen)
Gör såhär:
1. Strimla skinkan och lägg den i en bunke/skål
2. Häll i cremefraishen, gräddfilen, majonäsen och rör om ordentligt.
3. Krydda efter egen smak med salt, peppar och paprikapulver (gräslök)
4. Använd som tillbehör till bakpotatisen eller som fyllning i baguetten som jag gjort här.
Hoppas det smakar!
Kommentarer
Trackback