Underbara vårdag

Alltså fy fasiken vilket underbart vårväder vi har haft idag. Ingen blåst och solen värmde så underbart skönt!
 
Vi hade en lite småjobbig natt med flera uppvak där det behövdes både matas, stoppa in napp i munnen och bytas blöja. Men Alma gav mig sovmorgon till klockan halv nio så hon gottgjorde mig på så sätt. Att jag dessutom fick vakna till att hon låg bredvid och snattrade och sa mam mam mamma gjorde det hela ännu bättre. Älskade lilla unge <3 
Efter frukost åkte vi en tur till stan ihop med min syster för att besöka netto och köpa en sak ur veckans erbjudande, sen åkte vi hem och åt lunch. Efter lunch tog vi en promenad på en timme i det härliga vädret. Jag älskar tiden vi har framför oss nu med allt ljus. Det är som att hela världen väcks till liv igen och kroppen fylls av någon form av lyckorus, vårkänslor kallas det väl. 
Efter promenaden lagade jag till lite middag och Alma och Spike satt och pratade vid köksbordet. Det är så härligt nu när solen väller in genom fönstren och man inte behöver ha lamporna tända inomhus under dagtid längre. Som jag ser fram emot den här våren och sommaren. Den kommer bli sååå bra!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0