Välkommen hem till mig!

 Jag har fått en förfrågan om att visa hur jag bor. Så jag har tagit en massa bilder och gjort en video. Hoppas du blir nöjd Hanna^^ Det kommer även att komma några inlägg framöver då jag visar mina favoritdetaljer i varje rum. Loppisfynd jag är extra nöjd med och så vidare. Enjoy!
 
 
 
Vardagsrummet..
 
 
Sovrummet..
 
 
 
Köket..
 
 
 
 
Tv-rummet på andra våning..
 
 
 
 
 
Mitt hobbyrum..
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Jenni

Så mysigt och fint du har det!

Svar: Men åh tack snälla! Vad glad jag blir. ^^
Johanna

2013-10-25 @ 15:13:12
URL: http://jennivillanen.papper.fi
Postat av: Esmeralda

Vad mysigt ditt hus är :D

Svar: Tack snälla du! :D
Johanna

2013-10-25 @ 20:04:20
URL: http://getfitandhealthy.blogg.se
Postat av: Jenny

Vad fint du har det :)

Svar: Åh tack snälla! :D
Johanna

2013-10-25 @ 21:05:45
URL: http://citronerochmakaroner.blogg.se
Postat av: JUNITJEJ

Så fint kök!

Svar: Åh tack! :D
Johanna

2013-10-26 @ 22:01:58
URL: http://www.junitjejen.se
Postat av: hanna

Meen åååh så mysigt ni har det! Jättehemtrevligt tycker jag :) Där du sitter och gör dina smycken hade du en rosa människokropp och jag undrar vart du har köpt den? jag vill också ha en sån!!! Mycket fina småsaker ni har, det är så mysigt!! Sen blev jag väldigt glad när man fick se dina små husdjur, gud så kul att se spike hoppa upp i soffan, haha brutus kan inte hoppa sådär. Han står och gnäller så man måste lyfta upp honom.

Svar: Åh tack snälla! Ja jag kan nu inte låta bli att köpa mer inredningsprylar när jag hittar något fint^^ Jag är en så kallad fyndaholic^^ haha Menar du den rosa klänningen jag har smyckena i? I så fall är den köpt på "Uffes saker och ting", det är bara googla så hittar du hans hemsida. Ja både Spike och Lilly sprang omkring och skulle vara med när jag gick runt, Spike är en riktig linslus! Han var väldigt osäker på att hoppa upp i soffa och säng när han var mindre men vi har aldrig lyft upp honom så han har hoppat upp själv^^ När han var liten byggde vi en stege av kuddar så han skulle komma upp i soffan på egen hand^^ Så han har lärt sig att vill han någonstans är det ingen idé att gnälla för han får ändå ta sig dit själv^^
Johanna

2013-10-27 @ 17:30:30
URL: http://hanniiiboll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0