Lördagsmys

 
Efter en heldag ute på vift har jag slagit mig ner i soffan i vardagsrummet och tänt lite ljus. Här planerar jag att sitta/ligga tills det är dags att krypa ner i den renbäddade sängen! 
Vad gör ni ikväll?
 
 

En dag i Lidköping del 3

När vi kikat klart på loppisarna stannade vi till vid Nostalgeek och gick in och kikade lite. Utanför hade det samlats en massa fina bilar och ett gäng med tjejer som hade möhippa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Sedan packade vi in oss i bilen och begav oss hemåt.
Tack så mycket för en trevlig dag!!
 
 

En dag i Lidköping del 2 - Loppis

När vi hade kikat runt bland bilarna på utställningen så satte vi oss i bilen och begav oss till några av Lidköpings loppisar och secondhandbutiker.
 
 
 
 
 
 
 
Och ut från loppisen kom vi nöjda med våra fynd^^
 
 
 

En dag i Lidköping del 1

 
Idag har vi varit i Lidköping med våra vänner Robert och Elina. Vi tog Roberts Pontiac dit och började dagen med att kika runt på bilutställningen. Roberts bil ser ni här ovan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Mitt fina sällskap!
 
 

Sista augusti

 
Så här den sista augusti säger jag hejdå till sommaren och välkomnar hösten och dess garderob.
Idag har jag på mig nyköpta vinröda jeans, en gråspräcklig långärmad t-shirt med svart skinnimitation på axlarna och svarta "madicken skor" som jag kallar dem^^
 

En fredag på språng

 
Idag har jag och Elina farit runt på stan, besökt loppisar och kikat i lite andra roliga butiker. Fyndade lite gjorde vi också. Tack för en trevlig dag!!
 
 
 
 
 
 
 
 

Röda hängslen

 
Idag ser jag ut såhär.
Har på mig grå jeans från Gekås i Ullared, de röda hängslena är också köpta där, för 49kr liksom det vita boxarlinnet.
Halsbandet är fyndat på secondhand.
Adidaströjan är köpt på Stadium och är dessutom en julklapp från Christer som jag fick 2010.
Och basketskorna är köpta på Netto för 69kr.

Bus tjej!

Ni måste kolla in den här länken: http://instagram.com/p/dm2FJooyx4/#
Det är en bild på vår lilla bustjej som Ellen lagt upp på sin instagram!
Nu är det bara två veckor kvar tills vi får hämta hem henne, och ja, ni ser ju vad vi har att vänta oss^^
 

Min fina Spike

Jag har svårt att förstå att en levande varelse kan vara så fin som min Spike är!!!
Filmade honom häromdagen när vi var ute. Så den snutten ska ni få se här. Han är för fin min lille älskling!
 

Till en prinsessa

 
Nu har vi bestämt att kissen ska heta Miss Lilly. Vi kommer säkert bara kalla henne för Lilly men jag tycker det är finare med ett Miss framför^^ Jag kallar ju till och med Spike för Sir Spike ibland. Hihi.
När jag var i Ullared passade jag på att köpa lite saker till vår nya familjemedlem. Matskål och kattlåda i rosa, lite leksaker och en mjuk bädd. Passade på att köpa en klösstolpe också med en ligghylla, bara för den var billig och min soffa ska få vara ifred^^ hihi
Nu är det bara mat och kattsand som fattas, sen är vi redo!
 
 
 

En höst med doft av sommar

 
När jag var i Ullared senast så passade jag på att köpa på mig lite nya hudvårdsprodukter och annat som får en att känna sig lite extra fräsch, det behövs inför den kommande hösten och vintern! Om sommaren känner man ju sig sådär extra solkysst och fin ändå. Men på hösten och vintern kan man behöva lite extra hjälp^^ Köpte i alla fall en ny buduscrub som doftar jordgubb, passar perfekt till duschcremén jag använder just nu.
Köpte också raklödder som doftar skogsbär och världens godaste parfym som doftar BUBBELGUM!! Jag dör så gott doftar den!!
Allt för att förlänga sommaren lite och ta med dess underbara dofter in i den mörka och murriga hösten^^
 
 

Strålande solsken

Det blev en härlig sensommardag även denna dag. Lovely!!
Jag hoppas verkligen att sommaren håller i sig ett tag till.
 
 

Morgontankar..

Här kommer ännu ett inlägg om min senaste Ullareds shopping.
Jag fick med mig ett par ljusstakar och en porslinsblomma hem. Dessa har jag ställt på matsalsbordet, det bordet skall bytas ut så småningom när jag hittar ett snyggt vitt bord till ett bra pris. Men än så länge står där mitt gamla lilla köksbord i ek från Ikea.
Stolarna jag har vid det bordet har min pappa gjort, som är möbelsnickare på fritiden, så de kan jag varken sälja eller måla om (man får inte måla på ek nämligen). Så vi får se om de blir undanställda till extrastolar eller om jag ska köpa tyg och sy sex överdrag. Han har nämligen inte gjort dem efter standardmått så vanliga överdrag i affären passar inte... Och jag vill verkligen inte ha ett ekbord, är så himla trött på allt mörkt trä! Vi har ju ekluckor i köket och eftersom vi hyr huset får vi inte måla om dessa heller.. det hade verkligen gjort så mycket om man kunde måla dem vita eller i en varm ljusgrå ton. Och så byta ut alla handtag på lådorna och skåpen.
 
Så, det var mian morgontankar det^^ Ha en bra dag allihopa!!
 
 
 

Augusti värmen

 
Värmen håller i sig, i alla fall på dagarna. Idag har vädret varit helt fantastiskt och jag och Spike har verkligen tagit tillvara på den här dagen. Vi har varit ute och lekt och legat på en filt i solen. 
Vad har ni gjort idag?
 
 
 

Fräsch sallad

 
Idag blev det en otroligt god sallad till lunch med pasta, hemmagjord kall sås, kökt delikatessbog, babyspenat, majs, champinjoner och vattenmelon. Jag borde absolut äta sallad oftare, det är ju så sjukt gott och går att variera på miljoner sätt.
Vad brukar ni ha i er sallad?
 

Rosa ekorre

Den här söta ekorren hittade jag i Ullared, tyckte den var så himla söt så kunde inte motstå den.
Svårt dessutom när den bara kostar 9 kronor^^
 
 

Frukost deluxe!

 
 

Diamonds are a girls best friend

 
Här ska ni få se lite mer Ullaredsshopping.
Köpte mig en ny uppsättning med smycken och några nya nagellack.
 
 

Ljusa pasteller till köket

Här är lite mer av det jag shoppade i Ullared i fredags. Två nya kökshanddukar, grytvante och grytlapp samt en ny måttsats och en super fin bok med recept på cupcakes, har redan flera stycken men den här var så fin att ajg inte kunde låta bli^^
 

Fix i trädgården

 
Nu har jag satt lite höstblommor i korgen intill dörren och en på bordet på verandan. Det har ju varit sommarvärme nu i helgen men hösten är precis bakom knuten nu känns det som.
 
 

Sensommar fest

 
I våras fyllde min chef 60år så igår ställde han till med sensommarfest. Bilder på bland annat födelsedagsbarnet, välkomstdrinken, dukningen och bakelsen vi fick till efterrätt kan ni se nedan.
 
 
 
 
 
 

Festklädd

 
Ikväll är vi bjudna på 60års fest. Det ska bli trevligt.
Klänningen jag har på mig ikväll köpte jag på Gekås i Ullared igår, liksom det svarta linnet jag har under.
Örhängen och armband är också köpta där, bältet (som egentligen är ett halsband) är köpt på secondhand, halsbandet runt halsen är en present jag fick när jag var liten och skorna köpte jag förra sommaren, minns dock inte vart^^
 
 
 
 

Viktoria plommon

Plommonträdet som förra året fick tre blommon har i år lyckats bättre. Hela trädet är fullt med plommon så det är bara att gå ut och ta ett om man blir sugen, dock försöker jag hålla mig till max 3 om dagen, för magens skull^^
 
 
 

Kryddigt

 
Igår var jag i Ullared hela långa dagen tillsammans med min mor och två av hennes arbetskamrater.
Hittade en massa fint så ska visa er i några inlägg framöver tänkte jag.
Vi börjar med den vita kryddhyllan!
 
 
Köpte två söta glasburkar med lock också som jag fyllt med strössel.
 
 
Och så en stor pepparkvarn. Har velat ha en länge men det har aldrig blivit av att jag köpt någon.
 
 

En dag i Ullared

Idag har vi varit i Ullared, jag min mor och två av hennes kollegor.
Det var inte alls mycket folk så det var helt perfekt. Vi åkte hemifrån vid 6 på morgonen och var hemma igen nu vid 20.30, så det blev en heldag med andra ord. I vanliga fall brukar jag inte gå där så länge, men de skulle handla till jobbet också så då tog det lite längre tid. Jag var nog färdigshoppad vid 13-14 tiden så jag satte mig i sportbaren en stund och kikad epå tv medans de andra shoppade vidare. Sedan var vi på väg ut ur butiken vid 18 tiden då alla var färdiga.
 
 
 
 
 
 
Här står våra vagnar på rad..
 
 
 
Bilen var totalt överfull när vi for hemåt.
 
 

Länkkärlek

Idag är det fina Hannas (hanniiiboll) födelsedag! Så nu tycker jag att ni ska gå in på hennes blogg och skriva grattis till henne^^ Passa samtidigt på att kika på bilderna hon lagt ut på smyckena hon beställde av mig!
 
 
 
Länk har ni här: http://hanniiiboll.blogg.se/2013/august/idag-ar-det-min-fodelsedag.html
 

Namn förslag

 
Det är ca 3 veckor kvar tills vi får hämta hem vår lilla tjej.
Så nu är bara frågan, vad ska vi kalla henne?
 
Namn som jag tycker är fina är tex: Dutches, Princess och Lillie, men de har Christer dissat. Vi har också diskuterat Dosan, Alice, Cookie och Desibell..
Har ni några fina namn på lager så får ni jätte gärna dela med er!! Så svårt att bestämma sig ju.. när jag skaffade Spike visste jag så fort jag såg honom att han var en Spike, men den här gången är det svårare.
Så kom igen nu, jag vill ha massa namnförslag!!
 
 

Gratis bakbok, klicka hem den du med!

 
Häromdagen gick jag in på milda.se och klickade hem deras bakbok. Den är helt gratis, bara att fylla i sin adress och så kommer den hem i brevlådan! Så gör det du också, den är fylld med smarriga recept!
Jag har den de gav ut i vintras också, den är fylld med mumsiga recept på julgodis och annat julrelaterat.
 
 

Det gäller att vara ute i tid!

 
Jag  vill vara ute i god tid när det gäller allt! Börjar fundera på vad jag ska ge folk i julklapp och planera inför julen redan runt midsommar osv osv^^
Så häromdagen satte jag mig och beställde en egendesignad almanacka inför nästa år. Jag är super nöjd med hur den blev och den kommer att bli till stor nytta för att hålla ordning på mitt liv^^
 
 

Bling Bling

 
Det här halsbandet hittade jag också på mitt secondhandbesök idag.
Jag betalade 30kr för det, helt klart prisvärt!
 
 

Mötesplats Kupans secondhand

 
Idag har jag varit ledig på förmiddagen så passade på att åka in till staden och uträtta lite ärenden.
Tittade in en snabbis på en av secondhandbutikerna också och gjorde några riktigt fina fynd!!
 
 
Köpte 6 blommiga glas för 30kr.
 
 
Hittade likadana Dooleys glas som Elina hade som vi besökte i helgen. Hon hade köpt dem i Tyskland och Christer sa att han ville ha sådana. Och vipps när jag kom in i secondhandbutiken så stod de där framför mig! De kostade 5kr/st. Billigare än att behöva åka till Tyskland ;)
 
 
En likadan bricka som den nedan, fast rosa hade Elina också och jag tyckte den var så himla fin och smidig. Perfekta frukostbrickan liksom. Den hittade jag under en massa annat som stod lutat mot en vägg. Jag betalade 30kr för den men tror nog att jag ska köpa en burk med sprayfärg och måla om den. vilken färg jag bestämmer mig för får vi se^^
 
 
Jag hittade en hel hög med fina barnböcker också! De kostade 10 respektive 5kr styck.
 
 
Den här kokboken var ett av de bästa fynden. Jag som älskar både Disney och att laga mat!
Det var bland annat recept på Lady och Luffsens spagetti special^^ Så himla fin och ynka 15kr kostade den!!
 
 
Jag ger mig själv en klapp på axeln och gratulerar mig själv till en utmärkt fynddag^^
Om det är någon som vill följa med mig när jag ska på loppis eller secondhand någon dag är det bara att hojjta till!

Svart vitt & guld

 
Idag har jag valt att ha på mig en klassisk och stilren outfit i form av vitt linne, vit blus, svarta jeans, guldiga ballerinaskor, svart bälte och guldiga örhängen.
 
 
Jeansen, bältet och linnet är köpte på gekås, blusen på H&M och skorna är så gamla att jag inte minns^^ Kan ha varit Lindex eller H&M de också.

En lurvig kisse bebis

 
Den här lilla lurviga tjejen har vi varit och hälsat på idag.
Hon ska nämligen få flytta hem till oss om ca 3 veckor. Yeay!!! :D
Hon är så himla söt!!! Tycker ni inte?!?!
Tror att Spike kommer bli super glad över sin "lillasyster"^^ hihi

Lila, vitt och rosa

 
För et tag sedan fick jag en beställning på två djursmycken, alltså berlocker att hänga i hundens eller kattens halsband, i detta fall hundens. Och så ett matchande armband till matte. De skulle gå i nyanserna mörklila, ljusrosa och vitt och här är resultatet. I morgon lägger jag dem på brevlådan och skickar dem till sin köpare: http://hanniiiboll.blogg.se/
Kolla in hennes blogg, den är super mysig och hennes lille chihuahua kille Brutus är bara för söt!!!

Grillning med vänner

 
Ikväll har vi varit hemma hos Robert och Elina. De bjöd på grillat och vi satt ute och njöt av vad som kanske var den susta sommarkvällen i år, lyssnade på musik och hade det allmänt trevligt.
 
 
 
 
 
 
 

Black and Green

 
Nu ska vi iväg till några vänner för en lördagkväll med chill och grill. Det ska bli trevligt!
Har på mig mina nya mörkblå jeans grån Gekås och T-shirt och smycken som också är köpta där.
En hel outfit för under 400kr med andra ord.
 

Kräftkalas

 
Ikväll har vi haft lite kräftkalas med delar familjen.
Mina föräldrar och min lillasyster var här samt Christers lillasyster, mamma och hennes Göran.
Mamma hade med sig kräftor och jag hade ordnat med skaldjurspaj, sallad och kantarellsmörgåsar.
 
 
 
 
 
Skål säger Spike^^
 
 
Christer utövade lite "tyngdlyftning"^^
 
 
 
 
 
 

Burn baby burn

 
Igår köpte jag två nya fiskar till akvariet. Den grå med fenor som nästan ser uta att brinna.
Tyckte de var lite häftiga^^
 
 
 

This summer night

 
Sommaren lider verkligen mot sitt slut, så det gäller att passa på och njuta nu de sista sommarkvällarna i augusti. Njuta och samla kraft inför den mörka och gråa hösten och vintern vi har framför oss. Sommaren känns alltid så kort medans vintern känns så lång. Men de är ju faktiskt ungefär lika långa, i alla fall här i södra Sverige. Kan ni förstå att det bara är 19 veckor kvar på år 2013!? Det är inte klokt! Tiden verkligen rusar förbi. Så njut nu, njut njut njut!!

Klädd som änglana

 
Idag är jag klädd i vitt vitt vitt och åter vitt^^
Vita basketskor, vit klänning och vit sporttröja. Och så har jag ju min lilla "ängla tatuering" på benet i form av ett hjärta med vingar. Gjorde den som en symbol för frihet när jag fyllde 18.
 
 

Filmtips!!

 
Här är en film som ni måste se!!
Jag älskar filmer som utspelade sig ca 200 år tillbaka i tiden, och ännu längre också för den delen. Älskar kläderna, miljön och hur allting fortfarande var så okänt.
handlingen i den här filmen beskrivs kort och gott som: Kärlek och magi! Var går gränsen mellan magi och verklighet? Det är en av frågorna som ställs i denna fantastiska thriller om en illusionist i sekelskiftets Wien.

Ny baktidning igen

 
Köpte mig en ny baktidning igår igen.
Den här gången blev det en lite tjockare variant fylld med läckra bilder och recept. Sånt gillar vi!!
 
 

Vi äro små fiskar vi, blubb blubb..

 
Sist jag var i djuraffären så köpte jag 4 svarta fiskar till akvariet, kommer inte ihåg vad sorten heter men fina är de i alla fall. Man fick köpa 4 st för 98kr, så de var billiga och bra. Vi får se vad det blir för något nästa gång^^
 
 

Dags att pälsa på sig!

 
Det känns i luften nu att sommaren är på väg att övergå i höst. Mornarna och kvällarna är kyligare och man får faktiskt ha på sig jacka när man går ut, eller åtminstonde en lite tjockare tröja. Jag har varit förkyld i några dagar nu så jag pälsade på mig ordentligt idag! ^^
Samtliga kläder är köpta på gekås i Ullared. Förutom skorna och linnet, de är köpta på H&M för två år sedan.

Sådan matte sådan hund

 
För att alla ska veta att jag och Spike hör ihop så hjorde jag ett armband till mig själv för att matcha hans berlock till halsbandet^^ I mitt armband hängde jag i en donut i samma färg och en cupcake samt mashmellow.
Vad tycks??
 
 

Hundsmycke

 
Efter förslag från bästa http://hanniiiboll.blogg.se så satte jag mig igår och gjorde ett smycke till Spikes halsband. Petjewelry/smycken till husdjur är ju ganska populärt så funderar faktiskt på att börja tillverka det och sälja tillsammans med mina övriga smycken och ting på: http://johannasmumsigasmycken.blogg.se.
Vad tror ni om det?
 
Såhär blev smycket jag gjorde till Spike, en blå donut med glasyr och en silverkrona^^
 
 
Hurrraaaaa vad fin jag är idaaaag sjunger Spike^^
 
 

Våffelsöndag!

 
Söndagar är till för att lyxa till det lite extra så man orkar med den kommande arbetsveckan!
Så idag vispade jag ihop en smet och gräddade frasiga gyllene våfflor.
Om ni är intresserade av mitt våffelrecept så kommer det här:
 
Du behöver till 10 våfflor:
 
* 3 ägg
* 1dl mjölk
* 1dl grädde
* 1 dl vatten
* 125g smält smör
* 3dl vetemjöl
* 1tsk vaniljsocker
 
Gör såhär:
 
1. Vispa mjöl, vatten och mjölk.
2. Tillsätt vaniljsocker, grädde och ägget och vispa ihop.
3. Tillsätt det smälta smöret och vispa till en jämn smet.
4. Grädda våfflorna.
 

En regnig söndag..

 
Himlen är grå, dropparna faller utanför fönstret och åskans muller hörs på avstånd.
En perfekt dag för att mysa ner sig i soffan och kika på film med andra ord!
Vi börjar med den ovan^^ Lite tidigt för julfilmer kanske, men så fort semestern är slut och jag börjar jobba så får jag en enorm längtan efter vinter och jul! Så jag tjuvstartar lite^^
 

En emaljgryta och annat loppat

 
Jag hittade en blå emaljgryta i felfritt skick på loppisen igår också! Jag har en vit/grön från Kockum sedan innan så denna blir ett fint kompliment till den. Jag använder dem dock inte som grytor utan mer att lägga upp köpp, potatis eller grönsaker i när vi ska äta middag. Speciellt när man har besök så är det lite roligare att ställa fram maten i en sådan här än i en vanlig tråkig kastrull^^ 20kr betalade jag för den.
 
Hittade två små glasburkar med lock också för en 5á styck, dessa har jag strössel i nu.
Bakformen nedan kostade 10kr.
 
 

En gammal Laga våg

 
Jag har inte varit så förtjust i den här sortens av hushållsvåg förut, de flesta jag sett har varit röda eller gula och av den lite längre modellen. Men under mitt loppisbesök igår fick jag se denna vita lite nättare våg av märket Laga och den föll jag för direkt. Priset på den? 10 hela kronor!
Nu står den så fint och blänker på bänken i mitt kök.
 
 

Vi trotsar augustiregnet!

 
Idag har vi trotsat vädergudarna och grillat tillsammans med vänner trots att regnet öste ner!
Tur att vi har paviljongen, bästa födelsedagspresenten ever den! Den har verkligen varit till glädje!
Det enda som var synd var att en eveten geting också ville söka skydd från regnet under taket och var ute efter vår mat. Tur vi hade flugsmällan att jaga bort den med^^
 
 
 
 
 

Med en chihuahua runt handleden..

 
Idag var jag inne på Skapakultur, en pysselbutik, och köpte lite pärlor och annat.
Hittade en suuuper söt berlock föreställande en chihuahua. Hon hade bara en kvar så jag tog den direkt och så fort jag kom hem satte jag ihop ett armband av några av pärlorna jag köpte och hängde dit min lilla silver chihuahua^^
 

Vitt, grått och svart

 
Idag har jag på mig en grå tröja med 3/4 ärm, svarta skinnleggins, vitt linne och svarta sandaler med nitar.
 
 

The imbossible

 
Jag har suttit och bölat till den här filmen nu på förmiddagen. Det gick verkligen inte att hålla tårarna tillbaka.
Filmen är baserad på historien om en familj som var på semester i Thailand under julen 2004 då tsunamin slog till. Har ni inte sett det så gör det!!

Eftermiddags klädd

 
När jag kommer hem från jpbbet så är det första jag vill göra att slänga av mig de varma jobbkläderna och byta om till något bekvämt. Arbetskläderna jag har är verkligen inte gjorda för att ha på sig när det är sommarvärme.
Så i eftermiddag har jag dragit på mig en lätt sommarklänning med resår i midjan, tunn luvtröja (det börjar bli lite kyligare om kvällarna nu) och basketskor.
Tröjan och klänningen är köpta på Gekås i Ullared och skorna har jag köpt på skohuset i Kinnarp.
 
 

Unga kvinnor/Little women

 
Såg den här filmen häromdagen och rekomenderar den verkligen!
 
Handling: New England på 1860-talet. Familjen March, med den humoristiska och kärleksfulla modern (Susan Sarandon) och hennes fyra döttrar, den romantiska Amy, den vackra Meg, den blyga Beth och framför allt den rebelliska och fantasifulla Jo (Winona Ryder), menar att en kvinnas viktigaste uppgift inte är att finna en man. I stället uppfostras flickorna till att bli sin egen lyckas smed. De uppför teaterstycken som Jo skriver med stor passion, de läser tidens klassiker och diskuterar politik. Som vuxen far Jo ensam till New York för att skapa sig en karriär som författare, och där möter hon sitt livs kärlek, den tyske litteraturprofessorn Friedrick (Gabriel Byrne). För första gången känner hon att en man inte bara är en man utan också kan vara en själsfrände...
 

After work!

 
När vi kom hem från jobbet idag jag och Spike så gick vi in och satte igång diskmaskinen, slängde ihop matlådor tills i morgon och sedan tog vi med oss en filt ut och lade oss i gräset. Lite after work chilling sådär^^
Jag har köpt mig två baktidningar idag så nu har jag en massa ny inspiration. Underbart!
 
Så nu är bara frågan, vem ska jag bjuda på allt gott som jag kommer att baka??
 

BFF´s

 
 
 
 

Inför höst och vinter

Jag har köpt mig två nya tjocktröjor nu inför kalla höst och vinterdagar.
En stickad med pärlor på axlarna och en lite tunnare med 3/4 ärmar.
Båda är köpta på Gekås i Ullared.
 
 
 

Överlevnad

Idag är det måndag, första jobbdagen för mig efter semestern, vi får se om jag överlever det hela.. önska mig lycka till!
Fiskarna har överlevt sin första helg i vårt akvarie och i eftermiddag eller i morgon ska jag åka och köpa nästa sort, vi får se vad det blir för några.
 
 
 

En somrig söndag eftermiddag

Efter maten gick jag ut och satte mig på vår brygga en stund. jag badar inte i ån som går utanför eftersom det är gyttjebotten så man sjunker om man kliver i och dels för att det inte är mycket djupare än 30cm^^ Det blir så när det inte regnar så mycket. Men att sitta på en brygga och njuta av solen och värmen såhär sista semesterdagen är inte fy skam det! Vilken otrolig tur vi haft med semestervädret i år. Förra året var ju nästan katastrofal med allt regn, men i år har solen varit framme i stort sett varje dag och värmt oss. Love it!!
 
 
 
 

Jag är galen, jag vet^^

 Jag snubblade över det här videoklippet på Spike från i vintras när jag gick igenom min dator nu. Och jag måste erkänna att jag börjar längta lite smått efter vinter, snö och jul nu^^ haha
Ja vet, jag är galen! Men jag älskar verkligen december månad. Trots att jag är vuxen så är det en magisk månad för mig.
 

Pink and flowery

Idag är det söndag och min sista semesterdag. Har inte tänkt göra så mycket idag, just nu sitter jag och väntar på att Christer ska komma hem, han har ju varit iväg sedan i torsdags. Annars har jag bara tänkt att laga lite mat och fixa matlådor tills i morgon, det får nog bli sallad och lax.. gottigt värre!
 
Såhär ser jag ut idag förresten, blommigt linne och svart kjol.
 
 
Armband med träkulor.
 
 
Fotkedjan fick jag som present när jag fyllde 12 år av en dåvarnade brevvän i Norge.
 
 

Morgonlek

Spike har lekt lite kurragömma med mig nu på morgonen. När jag kom ur duschen hittade jag honom inte så jag ropade, men ingen Spike kom. Men när jag gick in i sovrummet fick jag syn på något.. jag såg honom knappt där han låg i sängen bakom sina gosedjur och tryckte^^ Och nej detta är inte arrangerat, han har hämtat sina leksaker och lagt dem så själv^^ haha
 
 
 
 

Gårdagens inköp

Under gårdagens förmiddagstripp till Lidköping blev det lite handlat.
På loppisen vi besökte så köpte jag plåtburken nedan för 30kr. Det har varit en godisburk men jag kommer att använda den som kakburk. Visst är den fin!?
 
 
Inne på Nostalgeek blev det också lite handlat, bland annat en wunderbaum i form av en cupcake till min nya bil^^
 
 

Följ mig på Instagram

 
 

Nostalgeek Shake & Ice Cream bar

Vägg i vägg med Nostalgeek ligger deras milkshake och glassbar. Underbaraste ställer ever!! De serverar donuts och allt möjligt gott. Precis ett sådant ställe jag drömmer om att jobba på eller öppna själv. Vi får väl se vad som händer i farmtiden.
Nostalgeek i Lidköping är i alla fall sjukt fint och mysigt och glassen vad gudomligt god! (det kanske i och för sig berodde på att pappa bjöd på den så den var gratis^^) Nästa gång jag åker dit ska jag nog testa en milkshake tror jag^^
 
 
 
 
Servitriserna var tidsenligt klädda och de hade världens finaste SMEG kyl!!
 
 
 
Finaste menyn!
 
 
 
 
 
Sittplatser både intill fönstret och vad väggen.
 
 
 

Nostalgeek

Efter loppisen tittade vi in på Nostalgeek. Vilken underbar liten butik, jag bara älskar den!!
Är ni i Lidköping så måste ni kika in där, LOVA DET!?
När man kommer in så finns en jätte fin disk där de säljer lösviktsgodis ur glasburkar. Nostalgi på hög nivå!
Se nedan så får ni se!!
 
 
 
 
 
 
Älskar allt i butiken!!
 

Loppis förmiddag

Idag har jag varit på Sockerbrukets lilla torget loppis i Lidköping.
Det var ingen som ville eller kunde följa med idag, så jag tog med mig pappa.
Det var en jätte stor loppis och massa fina saker, dock var priserna skyhöga!! Vet inte riktigt vad folk tänkte när de satte pris på sina saker?! Men jag fick med mig en fin kakburk hem i alla fall.
 
 
Var lite sugen på att köpa denna retro hårtork också, men så blev det inte^^
Min farmor hade tydligen en likadan när pappa var liten.
 
 

Pink nails

Idag har jag målat naglarna med ett ljusrosa skimmer lack. Satte dit små nagelstickers i form av vita blommor också. Jag är nöjd!
 
 

Kusin vitamin

Idag har jag varit på besök hos min kusin Sofia. Har inte varit där sedan hon flyttade så tog med mig en liten blomma. Vi fikade och tjötade och tog en liten kisspromenad med våra pojkar.
Spike var överlycklig över att få leka med Hubbe och de hade jätte kul, de flög omkring som två tokar och självklart skulle de busa i knät på mig och Sofia^^
 
 
Var tvungen att fota dessa snygga ljuslyktor som Sofia köpt i Ullared!!
 
 
Hubbe och Spike busarna^^
 
 
 
 
 

Dagens outfit

Idag drog jag på mig jeansleggins och en t-shirt. En klassiker som alltid funkar!
Till det har jag smycken i silver och svarta sandaler med silvriga nitar.
 
 

Fiskplutmun

I denna lilla påse har jag några nya husdjur. Har grejat med ett akvarium i några dagar nu och idag har det blivit dags att tillsätta de första fiskarna, yeay!!! Det blev neontetra till att börja med.
Resultatet får ni se senare^^
 
 
Puss på en små fiskarna!!
 
 

Dagens outfit

Idag har jag gjort lite ärenden på stan. Vad jag varit och köpt ska ni få se alldeles strax^^
Hade i alla fall på mig grå jeand, vit t-shirt med 2/4 ärm och nitsandaler. Gillar sandalerna för då syns min lilla sköldpadstatuering på foten^^
Har ni några tatueringar eller funderar ni på att skaffa?
 
 

RSS 2.0