After work!

 
När vi kom hem från jobbet idag jag och Spike så gick vi in och satte igång diskmaskinen, slängde ihop matlådor tills i morgon och sedan tog vi med oss en filt ut och lade oss i gräset. Lite after work chilling sådär^^
Jag har köpt mig två baktidningar idag så nu har jag en massa ny inspiration. Underbart!
 
Så nu är bara frågan, vem ska jag bjuda på allt gott som jag kommer att baka??
 

Kommentarer
Postat av: hanniis

mm, mysigt ni har det!! En fråga, jag vet att du gör smycket, men skulle du kunna göra typ en nyckelring? Jag vill ha något sött som jag kan hänga i Brutus halsband när vi är ute!! Tycker du kan göra något sött till Spike också nu när jag kom med den idèn :)

Svar: Men åh, vilken bra idé!! :D Får bog göra en blå donut eller något till Spike! Vad skulle du vilja ha till Brutus?
Johanna

2013-08-07 @ 21:13:31
URL: http://hanniiiboll.blogg.se/
Postat av: hanniis

Hmm, jag vill nog också ha en donut och någotmer, typ en tårtbit men jag måste nog tänka lite, kan man sätta det i en såndär som du knäpper i som finns på spikes koppel?? Så man bara kan hänga det? Jag tänkte det skulle var alite större inte för stort men du kanske förstår vad jag menar?

Svar: Man kan ju sätta dem i sådana klämmor som man har i änden på armband, finns ju lite större sådana som jag tror skulle passa bra. Ja men fundera du! Jag gör en till Spike och lägger upp bild när den är klar så får du se vad du tycker :) Nu fick jag lite ny inspiration, tack!
Johanna

2013-08-08 @ 19:22:09
URL: http://hanniiiboll.blogg.se/
Postat av: hanniis

Haha, men gör du det, men .. jag skulle vilja ha ett matchande armband då, till mig själv, med de saker jag väljer till Brutus, kanske med två eller tre saker, hur många måste man ha i ett armband? Ja, men jag har sett typ att massa kineser och japaner lägger in såna där söta hängen i sina halsband och om man bara har halsbandet på de ute är det ändå ointressant att tugga på .. om du förstår vad jag menar.. :)

Svar: Ja men absolut! Jag har funderat på att göra en ny sorts armband också, med pärlor och så kan man ha valfritt antal berlocker i, istället för bara silverkedjorna jag gjort innan. Kan göra ett sådant till mig och lägga upp bild så får du se vad du tycker sen. =)
Johanna

2013-08-09 @ 07:33:47
URL: http://hanniiiboll.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0