Torsk och äggsås

Idag blev det potatis, torsk och äggsås till lunch, både för mig och Alma. Jag gjorde inte rätten helt enligt recept utan lite av en egen variant. Vill du göra samma rätt gör du så här:
 
*Lägg torskfiléer i botten på en ugnsfast form, salta och peppra (salta inte om du ska göra barnmat av det) häll sedan över matlagningsgrädde så det precis täcker filéerna.
* In i ugnen på 200 grader i ca 20 minuter.
* Koka potatis och ägg. Äggen skall vara hårdkokta.
* Dela äggen i små små bitar och hacka dill.
* När fisken är klar tar du ut den ur ugnen, smaka av med (salt) och peppar och rör ner ägg och dill. 
Klart!
 
Ska du göra barnmat är det bara att mosa potatisen och blanda ihop alltsammans. Lätt som en plätt!
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0