Ett försök att fånga våren

 Jag hörde på vädret igår att det ska bli vinter igen till helgen, så när vi vaknat idag och ätit vår frukost så begav vi oss ut direkt för att hinna njuta så mycket som möjligt. Vi var ute enda fram till lunch då vi gick in och åt och sen gick vi ut igen, satte oss i bilen och åkte in till stan för att hämta min syster i skolan.
Vi var där en stund innan hon slutade så vi gick till lekplatsen och gungade en stund medan vi väntade. Sedan passade vi på att handla lite mat, katt- och hundfoder hos veterinären och så var jag ju bara tvungen att köpa frozen yoghurt! De har en sån maskin inne på Coop nämligen. Mumsigt värre!! Man fick förresten köpa en 10-liters hink med frukt inne på Coop måndag-onsdag den här veckan för 59kr, så det passade vi på att göra också. Man vick inte välja vilken frukt man ville vilkt jag tyckte var lite tråkigt, det gällde bara bananer, äpplen, apelsiner, päron och kiwi. Men bananer äter ju Alma så det, äpplen och päron köpte vi. Nu har vi kommit hem och landat, Alma har fått lite mat igen och nu tänkte vi bege oss ut en sväng till innan kvällen, hunden behöver rastas. 
 
Har ni haft en bra dag?
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: JENNYH - Mammablogg

Åh vad mysigt med vår =) här skiner solen men det är inte så varmt..

2015-03-18 @ 17:28:24
URL: http://jennyh.se/
Postat av: Matilda

Oh vad fantastiskt härligt det ser ut! :)
Våren behövs verkligen nu!

Svar: Ja det var verkligen en super härlig dag! Synd att det är kallt idag igen :( Hoppas våren kommer tillbaka till nästa vecka.
Johanna

2015-03-19 @ 20:18:46
URL: http://emmamatildahoglund.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0