Hej hej sommar

 
Alltså hur skönt väder har vi haft idag!? Helt makalöst!! Jag och Alma gick ut med Spike strax efter klockan 9 i morse och det var jätte varmt och skönt redan då. När vi gått en sväng med Spike så satte vi oss i bilen och for in till babycafét. Alma somnade på vägen in så vi blev sittandes i bilen i 40 minuter innan vi kunde gå in så hon fick sova klart. Annars brukar hon vara rätt grinig och trött när vi varit där en stund så det var jätte kul att se henne så glad och nöjd idag. Hon satt och lekte med lite olika leksaker, några plastbestick hittade hon och de var allra roligast. Hon "pratade" med de andra barnen kanade omkring på rumpan och förflyttade sig. Hon var till och med glad under sångstunden! Det har typ aldrig hänt innan^^ Man märker verkligen stor skillnad på hennes humör nu sedan hon började röra sig lite, hon är verkligen så mycket nöjdare. 
 
 
Efter babycafét så åkte vi och handlade lite. Hon älskar att sitta i kundvagnen och säga titta eller peka på allt och fråga vad det är. Hon vinkade till folk och en kvinna tyckte att hon var sååå söt och att hon hade så himla fina rosiga kinder. Man blir ju så glad när andra ger ens barn komplimanger. Handlingen gick fort och lätt, det gäller att inte ställa henne för nära någon hylla eller så bara märkte jag för hon har längre arman än jag trodde^^ haha 
 

Kommentarer
Postat av: Malin

Var glad så länge hon sitter still där ;-) jag får binda fast A i kundvagn en med en scarf, för hon kom på en gång att det gick ju att få upp benen o ställa sig upp... :-)

2015-06-11 @ 19:56:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0