Idag är ingen vanlig dag...

för idag är det Almas 5 månaders dag!!
Det är ju inte klokt någonstans! Var det verkligen fem hela månader sedan som jag låg där på förlossningen?! Det känns inte så. Fortsätter det i den här takten så har hon ju snart flyttat hemifrån. 
Det händer nya saker hela tiden, de senaste dagarna har hon verkligen "hittat" sina fötter och grejar med dem mest hela tiden, speciellt när hon ligger på skötbordet.
Hon har också fått börja med smakportioner igen eftersom hon går upp bra i vikt nu med två mål gröt om dagen. Vi har testat potatis och majs vilket det fick tummen upp av den lilla damen!
Förutom att hon blir arg om hon inte får mat tillräckligt fort eller att hon inte alltid vill somna på kvällen utan ska ligga vid bröstet och snutta i timmarvissa kvällar så är hon en väldigt glad och lugn bebis. Hon skrattar, pratar, leker och visar tydligt med handen att hon vill ha mat genom att gapa stort och stoppa in fingrarna i munnen och låta på ett speciellt sätt^^ Hon har börjat kramas också!! När man håller henne mot sig så trycker hon till med armarna om halsen och kör ner huvudet mot axeln eller mot halsen och gosar in sig och säger mmmm, så mysigt så man nästan dör!! 
Ja hon är verkligen helt underbar min lilla unge! Den bästa lilla människan som finns <3
Kärleken är så stor att den inte går att beskriva med någon form av ord!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0