2 årskalas och stormen Egon

God morgon! 
 
Vilken kväll och natt det varit! 
Igår åkte vi hem till Christers syster på 2 årskalas för Almas kusin Melwin. Det bjöds på fika och Alma fick träffa en av sin farmors systrar och Christers mormor för första gången.
 
Melwin fick massa fina presenter. Vi hade köpt en plansch med Monsters Univercity, en T-shirt, jeans och en ljudbok till honom. Tänkte att han säkert skulle få så mycket leksaker i alla fall och visst var det så^^
 
 
När vi sedan skulle hem på kvällen hade stormen Egon tilltagit ordentligt och det blåste verkligen orkan ute. När vi bara var en liten bit hemifrån fick vi vända och ta en annan väg eftersom det låg ett stort träd över hela vägen. När vi åkt en bit på den andra vägen och snart var hemma så låg det ett stort träd över vägen öven där. Så typiskt! Så Christer backade bilen så vi stod med åkrar på vardera sida om bilen och inga träd och så satte han på varningsblinkers och så ringde vi mina föräldrar. Eftersom trädet inte var så grovt så tänkte vi att pappa kunde kommit ut med en såg så vi kunde fått bort trädet ifrån halva vägen iaf så det gick att ta sig förbi. Men under tiden som vi stod där och väntade på dem så kom en bil och körde om oss trots att vi hade varningsblinkersen på och bara några meter framför oss föll ett till träd knappt en meter framför den bilen. så jävla läskigt! Så att såga sig fram var ju inte att tänka på vid det här laget, och vår plan B som var att ställa bilen och springa till mina föräldrars bil var inte heller att tänka på när det nu hade fallit ännu ett träd. Den risken tar man inte med ett litet barn. Men pappa sprang till vår bil för att åka med och försöka hitta en annan väg hem medan mamma fick vända och åka hem själv. 
Det blev en omväg på över 10 mil eftersom vi inte vågade ta några mindre vägar utan höll oss på de stora vägarna där risk för fallande träd var som minst. Det ryckte som satan i bilen hela vägen hem och hemresan som i normala fall tar ca 50 minuter tog istället över 3 timmar. 
Tack och lov så sov Alma gott i bilen hela vägen hem.
 
Sömnen i natt har varit reletivt god trots att det lät som att huset skulle blåsa omkull ett tag, tur att vi har tegelhus! Jag hade dessutom migrän igår på vägen hem så jag satt i bilen och försökte hålla mig från att spy. Inte det lättaste när det ryckte så i bilen men det gick. Så så fort vi kom innanför dörren i natt så gick jag och Alma upp till sängen, hon fick mat och sen somnade vi gott. 
Nu har det börjat snöa här och det skulle tydligen komma en del under dagen. Skönt att blåsten dragit förbi i alla fall.
Hur har ni drabbats av Egon??
 
 
Finklädda tjejer igår innan kalaset, matchande outfits i puderrosa <3
 
 
Och så lite kalasbilder.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0