Trädgårdsfix och vila

 
Vilket underbart väder vi har idag. Precis lagom!! När vi ätit frukost gick vi ut i trädgården och Christer började riva i rabatterna som var helt igenvuxna. Jag klippte lite mellan hallonbuskarna, samlade ihop allt i en stor säck och Spike lekte med grannkatten Nisse.
 
 
 

När baksidan och hela sidan av huset var klart gav Christer sig på framsidan men jorden där är snustorr, full med sten och allmänt jobbig så vi satte oss i varsn solstol istället och chillade lite innan maten.
 
 
 
Magen ser så liten ut när man ligger ner^^
 
 
 
 
Spike är för söt. När han ville komma upp till Christer stod han först en stund och tittade på honom med puppy-eyes och när Christer inte såg honom lade han bak öronen och gav ifrån sig ett tjut^^
 
 

Kommentarer
Postat av: Hanna

Vilken härlig dag ni verka ha, och spike är verkligen en stilig chihuahua :D Förresten, jag har beställt världens sötaste resväska till brutus, vet att ni inte bhöver det till spike men ska lägga upp den snart :D Så får du ta dig en titt och säga vad du tycker :D <3

Svar: Tack! :D Ja det var en underbar dag igår! Åh vad kul, det måste du visa^^ Brutus är en himla stilig kille han också ;)
Johanna

2014-06-16 @ 07:15:57
URL: http://hanniiiboll.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0