Snö igen

När vi vaknade denna morgon var världen vit igen, TYPISKT!! Jag som ville ha en tidig vår i år. Men det är ingenting vi kan påverka så det är bara att acceptera, förhoppningsvis försvinner snön snart och så blir det plus grader igen.
Spike har ju till och med börjat fälla sin vinterpäls så han som i vanliga fall älskar snö ville inte alls vara ute länge idag. Jag förstår honom! Så nu har vi krupit upp i soffan en stund och här tänker vi sitta en stund innan det är dags att laga mat och sedan åka och jobba. Yes, det är jobbsöndag idag.
 
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anna och en röd stol

Härliga bilder!!! Vi har då inte fått någon snö ännu ;) Kram Anna

Svar: Tack! Var glad för det^^ haha
Johanna

2014-01-12 @ 18:39:51
URL: http://annasrodastoloannat.blogspot.se
Postat av: MATILDA

fina bilder!

Svar: Tack! :D
Johanna

2014-01-13 @ 10:46:28
URL: http://matildays.forme.se
Postat av: Susanne Jonsson

Vilka små charmtroll!! Jag har också husdjur, två hundar av rasen Bichon Havanais! Helt underbart med små varma mjuka vovvar i soffan!
Vilken mysig blogg du har... hemtrevlig och välkomnande... bilderna ger verkligen inspiration till promenader. Första bilden ser helt magiskt ut, nästan en trolsk stämning!

Svar: Åh tack så jätte mycket! Vad glad jag blir! :D Ja men visst är det mysigt med små djur, det skulle verkligen vara så tomt och meningslöst utan dem. Ja det är nästan som en trollskog vi bor i, jätte fint alla årstider. Det är så härligt att ha naturen alldeles inpå knuten. =)
Johanna

2014-01-13 @ 21:16:02
URL: http://www.exselor.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0