Det där med ägg!

Har ni ätit mycket ägg i påsk?
Här hemma går det åt en massa ägg! Dels för att jag äter ett till frukost nästan varje dag och för att jag använder det mycket i matlagning och när jag bakar. Men jag tycker att det är viktigt att man köper ägg från frigående höns om man handlar i dem i en mataffär. Det är alldeles för många höns som får lida på grund av att vi äter så mycket ägg i Sverige.
Själv så köper jag och min mamma våra ägg av en som bor här i närheten som har egna höns, närproducerat med andra ord!
De äggen smakar utan tvekan så mycket bättre än de man köper i affären. Dessutom är äggen stora och billiga! Så om ni har möjlighet tycker jag att ni ska göra som jag, köp ekologiskt och närpruducerat!
Kommentarer
Postat av: emma

Hej! Vill du vara med i dagens blogg? :D

2012-04-11 @ 22:02:25
URL: http://bommmen.blogg.se/
Postat av: Emma

Håller helt med dig. Ägg köper jag alltid ekologiskt och från frigående. Såg en hemsk dokumentär en gång som jag inte kan glömma.

2012-04-11 @ 22:22:26
URL: http://eembla.blogg.se/
Postat av: Anna

Haha ja, men jag kan nästan tycka att det är värre att gå upp vid 6 än vid 4. Fyra är så overkligt på nå vis, att man inte riktigt fattar vad man gör ;D haha

2012-04-12 @ 23:23:48
URL: http://madeinjapan.nu
Postat av: Sofia - Sofias Inredning

Jag försöker köpa närproducerat men ibland orkar man inte springa runt och leta :P Hade gärna haft en bonde i närheten som man kunde köpa utav. Eler så får man bygga en liten hönsgård och ha egna hönor? :)Just nu tävlar jag ut ett jättefint halsband på bloggen, något för dig kanske? :)

2012-04-13 @ 07:39:41
URL: http://sofiasinredning.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0